Návěst stůj

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna alda22
  • Datum začátku Datum začátku

alda22

Začátečník
Dobrý večer, chci se zeptat proč mi u starších aktivit, ale jen u některých zůstává navestidlo v poloze stuj i když bych měl správně mít postaveno volno,jen to tím že nejsou uzpusobeny proc MSTS BIN?

alda22 napsal:
Dobrý večer, chci se zeptat proč mi u starších aktivit, ale jen u některých zůstává navestidlo v poloze stuj i když bych měl správně mít postaveno volno,jen to tím že nejsou uzpusobeny proc MSTS BIN?

Ahoj,
to bude asi tím, že ta aktivita není na tu verzi tratě co máš v MSTS.
Správně máš jezdit aktivity, které jsou na stejnou verzi tratě, jakou máš v PC.

Lukáš

Nemyslím si, že Bin by na to měl vliv. Ani bych se nepřikláněl ke kolizi verze tratě x verze pro kterou je aktivita. Kdyby tam byl nějaký konflikt, spíš by aktivita nešla vůbec spustit nebo v průběhu hry by padala. Nejedeš spíš po vlakové cestě, kdy jedeš "proti stůj" (klávesa Tab) ...

Ahoj Honzo.
Omyl, někdy opravdu může jiná verze binu dělat rtiku a zůstaneš viset na stůj. Kdysi když začal bin 1.6.xxx a já ještě používal 1.5.xxx, tak jsem právě zůstal videt na stůj někde mezi Přerovem a Ostravou a například stařičká aktivita ještě bez Binu a já ji chtěl projet z Frýdlantu do Ostravy Hl.n. a ejhle, zůstal jsem viset za Frýdkem - Místkem.:D Proto platí vždy dodržet Bin uvedený u aktivity.
Dan

Ano jedná se o prapůvodní aktivity např. uzel CT s bobinou ze svitav, nebo cisternovy vlak od boba,myslíte že tyto aktivity existuji pro spolupraci s bin nebo to jde nejak upravit?

Bin má vliv na aktivity v tom, že v každé verzi se mašiny chovaly jinak. Vlak hráče by se ještě ukočíroval, ale průšvih jsou servisy ke blokování návěstidel. Tam to dělalo velkou paseku a aktivita by skončila patem, protože by se zavčas neodblokovalo návěstidlo zakazující jízdu. Ale také si myslím, že je hodně zajímavých zapomenutých aktivit, které jsou současně nefunkční hlavně ne kvůli BIN, ale kvůli potrhaným trasám, po rekonstrukcích tratí. Jak máte vlákno náměty pro aktivitáře, tak by se mohla udělat burza zapomenutých vynikajících aktivit, které současně už nefungují, ale kdyby se našel dobrovolník šikovný aktivitář, který by aktivitu opravil na současnou verzi tratí. Ale nejlépe prokonzultovat s původním autorem, jak to měl vymyšlené.

No já vím např. právě u těch dvou co jsem zmiňoval, že mi fungovali a pak zřejme tím BINem při křižovaní se mi nepostaví volno, ale není to u všech další kde vezu Vn z brna do České třebove Esem tak ta funguje v pohodě a je ze stejného období

Back
Nahoře