Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
jmm napsal:
Je něco nového v trati 321? V trati BP jsou tu příspěvky každý den a tady úplné mrtvo :)

Jestli to nebude tím, že "stavitel" pilně pracuje (tím nechci říct, že p. Šemora nic nedělá, nebo dělá málo).

Myslím, že u Martina jsme se vždy dočkali velice kvalitní aktualizace a navíc v dosti pravidelných intervalech.
Takže stačí mít trošku trpělivosti, určitě nám všem zase spadne brada - počítám někdy kolem vánoc.

Bendík napsal:
...

Jestli to nebude tím, že "stavitel" pilně pracuje ....

Správně.

Neumím si představit, že bych jednou rukou držel volant autobusu a druhou pokládal na notebooku za jízdy koleje do MSTS :)
Martin má také jinou strategii. Nechá Vás klidně do poslední chvíle vydusit vašimi představami, kde asi pracuje a pak překvapí. Obdivuji jej i za to, že kromě zaměstnání a koníčků stíhá i dovolené.

Já zase dávám průběžné informace i z důvodu, aby obecenstvo vidělo, že se stále něco děje a je se v blízké době na co těšit. Nějakých novinek na tomto fóru je čím dál méně, vysloužilí modeláři a ladičové odcházejí, ale noví nepřichází. A když se nějaká vlaštovka objeví, většinou se nezahnízdí a zase odletí. A je to škoda.

Stavitelxx sice pilně pracuje, ale zase nic extra v aktualizaci nečekejte.
Půl roku zabralo předělání celé Prahy, aby už při jízdě byla stabilní, to byla ta nejnutnější věc, co bylo třeba udělat.
A v druhé půlce roku jsem předělal celou krajinu mezi Žilinou a Košicemi, předělal jsem krajinu v Ústí nad Labem a Kolíně (kvůli stabilitě), překopávám všechny stanice mezi Prahou a Olomoucí a ještě dělám spoustu dalších drobností, které bylo třeba opravit.
No a krom toho ještě musím zvládnout Far Cry 3, ETS 2 a jiné nezbytnosti :D
Aktualizace vyjde v únoru 2014.

Stavitelxx napsal:
Stavitelxx sice pilně pracuje, ale zase nic extra v aktualizaci nečekejte.
Půl roku zabralo předělání celé Prahy, aby už při jízdě byla stabilní, to byla ta nejnutnější věc, co bylo třeba udělat.
A v druhé půlce roku jsem předělal celou krajinu mezi Žilinou a Košicemi, předělal jsem krajinu v Ústí nad Labem a Kolíně (kvůli stabilitě), překopávám všechny stanice mezi Prahou a Olomoucí a ještě dělám spoustu dalších drobností, které bylo třeba opravit.
No a krom toho ještě musím zvládnout Far Cry 3, ETS 2 a jiné nezbytnosti :D
Aktualizace vyjde v únoru 2014.

Budou třeba takové drobnosti jako zastávka Třinec centrum nebo názvy zastávek v polštině? :)

Bude Třinec Centrum, bude Ostrava Stodolní, budou i polské názvy stanic (i když je ukrutně nesnáším), ale to vše bude až jak budu předělávat Ostravsko - cca za dva roky.

Já bych zkusil nadhodit jiný detail a sice v Brandýse nad Orlicí směr Choceň, v oblouku na odjezdu jsou opakovací světelné předvěsti, které se v trati 321 chovají jako klasické cesťáky. Chystá se, resp. je technicky proveditelná nějaká úprava?:)

Nevím co konkrétně máš namysli, co a jak se má opravit?
Ty malé trpaslíky v Brandýse jsou nastavené jako cesťáky s opakovací předvěstí, alespoň teď momentálně, nevím jestli to tak bylo i v dobách minulé aktualizace.

Tak možná už je to změněné, ale u mě se trpaslíci chovají jako klasické cesťáky bez návěstění nedostatečné zábrzdné a s návěstí stůj. Ale v Brandýse umí trpaslíci návěstit (zatím stále, doufám, jinak se majznu přes prsty!) jen návěsti samostatných opak. předvěstí, tj. výstrahu, volno, nebo očekávej + bílá jako nedostatečná záb. vzd.
Nechci šťourat ani buzerovat, je to fakt jenom detail.:) Vím, co tam mám očekávat a kdyby na tom trpaslíku náhodou byla samotná žlutá, už taky vím, že hned za obloukem jsou odjezdy. V MSTS nemůže být člověk moc hnidopich.

Teď je na těch trpaslících nastavená opakující předvěst (žlutá a bílá), ale letos jsem toho měnil strašně moc, takže si nejsem jistý, kdy jsem to v tom Brandýse upravoval.
No počkej do aktualizace a uvidíš, když tak potom můžeš vznést námitky, kdyby to tam bylo blbě :D

Myslím, že podle tohoto popisu už nebudou námitky žádné.;-) Jinak na následující aktualizaci se už moc těším, bude to paráda a to jistě nejen to, co jsem viděl na screenech.

Dobrý den, chci se zeptat jestli se aktualizace dotkne i tratě 330,zda budou nějaké úpravy atd.(?) :rolleyes:

Škoda, že lokálky budou zlikvidovány ještě že je má Zbyněk na BP jezdím po nich radši než po betonvých koridorech.

Naposled editoval moderátor:
ondra135 napsal:
Ty lokálky nepotřebujem. Jen se chci zeptat co je nového na trati 321.
Nevím, co nepotřebuješ ty... Ale já jsem z tohoto Martinova počinu pěkně skopřen, už od prvního oznamu. Například coby Ostravák koupil jsem 321 právě kvůli uzlu Bohumín - Těšín - Frýdek - Ostravice, Těšín - Havířov - Kunčice - Vítkovice - Svinov a měl jsem i úplnou prvotinu z webu od Havla. A mimochodem, podívej se na počet stažení aktivity "Rnní šichta OKD doprava" zde: http://blackwolf-msts.ic.cz/ a uvidíš kolik uživatelů MSTS "nepotřebuje" lokálky. Už se mi totálně zajídá tvorba aktivit z A do B bodu typu EC, IC, SC a bůhví jakých sr..ek ještě a kolik aktivit i bez vozů ve stanicích, alá volná jízda... :bms:
Dan

Naposled editoval moderátor:
Jako já nebourám lokálky z toho důvodu, že se třeba nudím a potřebuju nějak zabít čas :D
Je to prostě nutnost, když budu bourat celé Ostravsko, tak musím zbourat i lokálky (nenavazovaly by na nově postavené hlavní tratě) a znovu už se mi je nebude chtít stavět.
Pokud je máte tak rádi, nechte si někde bokem zazálohovanou Trať 321 z této doby, kdy tam lokálky ještě jsou a můžete si je kdykoliv zajet :cool:

Back
Nahoře