Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Asi jsem zaspal dobu, ale proč prosim byl aktualizací 28 zrušen úsek Púchov-Bratislava. Bude se předělávat?

Stavitel trati napsal-viz.
- Byl odstraněn rozestavěný úsek Púchov - Bratislava.
Nevím, jestli bych tento úsek někdy dokončoval, kvůli problémům s dynamickými kolejemi, ale pokud bych ho chtěl dokončit, tak bych ho stejně nejdříve celý smazal a postavil znovu a kvalitněji.
Takže jsem ho smazal rovnou, ať nepřekáží, protože čím více kolejí trať obsahuje, tím je stavění časově náročnější, načítání i ukládání trvá déle, proto jsem se rozhodl tento úsek smazat už teď, stejně by k tomu později došlo.

Jak vypadá stavba? No, situace je taková, že stavba je momentálně dlouhodobě pozastavena.
Stavitelxx se rozhodl, že si zkomplikuje život a nastoupil do zácviku na strojvedoucího.
V lednu mě čeká zkouška na licenci, tuhle slušnou hromádku materiálů se do té doby musím naučit:

01.jpg

A to je ta jednodušší zkouška, pak budou další zkoušky, z předpisu D1, lokomotivy, slovenské předpisy, no je toho spousta, část už mám vytisknutou - další slušná hromádka:

02.jpg

Myslel jsem si,že například z předpisu D1 toho vím dost, ale zjistil jsem, že vím velké hov** :D
Takže nejen stavba Tratě 321 jde stranou, ale i jiné hry, kamarádi, televize, spánek.....

Nějaké screeny tady dát můžu (až budu mít čas), aktualizace je hotová tak na 50%, ale dokončení bude za hodně dlouhou dobu.

Mějte se zatím všichni pěkně a přeji vám krásné vánoční svátky.

Tak tomu říkám evoluce. Nejprve to zkusí v MSTS. Pak proč jen virtuální realita? Proč se nezapojit do stavění skutečných tratí ? A stále to nebylo ono. Tak budu strojvedoucím. :D Bezva. Přeji zvládnutí všech zkoušek a ať se daří. :D Pěkné svátky. :D

No ono to nie je zlá stratégia pri stavbe trati materialy, videa a rôzne info priamo z prvej ruky. Prečo nie tiež sa pripajam k @Pepa z Nusli a dodávam veľa úspechov aj v kabine ale aj v MSTS a Božieho požehnania v novom roku.

Martine, musím se přidat a přeji mnoho pracovního úspěchu v roce 2018, hlavně zdraví a štěstí a mnoho kilometrů na mašince bez nehod. Dále přeji mnoho stavění v MSTS, jako úseky, Plzeň - Cheb, Praha Hl.n. - České Budějovice a další a další a další. :D:D:D

Martine, máš můj obdiv. Ať se Ti na skutečných kolejích daří minimálně stejně jak v MSTS a v novém roce vše nejlepší.

Havířov Suchá
51.jpg

Horní Suchá
52.jpg

Albrechtice u Českého Těšína
53.jpg

Teď už to Ostravsko vypadá jinak, že? :D
Fotky z Ostravy Svinova do Ostravy Kunčic, přes Ostravu Vítkovice, už se mi dělat nechce, to už je jen krátký úsek...
Zbývá dodělat trať mezi Českým Těšínem a Návsí a je hotovo :)
Ale kdy to bude, netuším...

Tak to je neskutečná bomba, ač nemusím koridor a trať znám hlavně postaru, tak opravdu smekám... Už se těším, až budu dělat nějakou novou aktivitu po okolí Ostravy.

Martine, teda klobouk dolů!!! Jako místní čumím a smekám. A sám bych si spoustu těch změn ani neuvědomil, nevidět je takto precizně zpracované.

Tak to je ovšem bomba, mistře, už se moc moc těším na "výbuch" :) Jen pozor, nevím, jak máš pojmenovanou zastávku v Čadci, myslím, že je to Čadca mesto a ne Čadca zastávka. A ve Svrčinovci na hlavním tahu by měl být bývalý strážní domek na screenu ho nevidím.

Back
Nahoře