Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zbyňku, ty fakt střílíš už jen slepými. Kdyby bylo vše jen po tobě, jezdíme dnes pořád v MSTS. Původní OR trpí na líné vývojáře, kteří už nemají motivaci něco dále rozvíjet. A o počtu to není. S těmi lenochy kompatibilitu jako fakt držet nehodlám. Ty to nevidíš, ale vytvořilo se už tolik nového kódu, že OR CZSK je světelné roky daleko a na to jsem hrdý. Kdyby mě nedržela zpět kompatibilita s MSTS AE, tak máte už nové funkce do aktivit. Posměváčkové ať zalezou do díry, zbyteční tvorové.

Zbyňku, ty fakt střílíš už jen slepými.
Ale kuš. Přečti si jaký byl dotaz s obrázkem. Jedná se o problém Openrails 1.51. Tak mi prosím nenadávej. Jelikož mi vyskakovaly stejné hlášky a věděl jsem, že je problém ve zvucích, jen proto jsem reagoval.
Ale to by musel v aktivitě měnit vozy za jiné a narušuje tak přeci autorovy představy, jak má aktivita vypadat?
Jen si kopni. Opakuji, dotaz byl na hraní v OR 1.51.
Vy jste opravdu hrozní. Člověk už nemá ani chuť cokoli vydávat. Kdo chce jezdit v OR 1.51 je tady už pomalu třídní nepřítel. Člověk aby se bál tady na tohle téma cokoli napsat.
A nebudu po desáté opakovat, proč udržuji hru ještě v klasickém OR. Pro mě je to důležité, ale to asi hodně lidí nepochopí. A je tady ještě plno lidí, kteří paří jen v MSTS. I když v tom už nesmí skrz Prahu.

Ale kuš. Přečti si jaký byl dotaz s obrázkem. Jedná se o problém Openrails 1.51. Tak mi prosím nenadávej.
Rozhodně ti nenadávám. :) Ale ty pořád používáš dvojsmysly a srovnáváš hrušky s jablkama. Pořád bereš OR jako svůj vzor a vše co není k němu stejné, je podle tebe horší. Jako fakt!? Vždyť já se musím smát tomu, co čtu na Elvasu od vývojářů OR, kteří to ještě "nevzdali". A ne jen vývojářů, ale lidí jako jsou tady. Jejich prosby a přání a oni na ně ve většině případů kašlou. Zkus tam zmínit nějaký bug a žádat o opravu. Ne, ty opravdu nevíš jakou zmiji si hřeješ na hrudi.

Jako kdybych pořád někde psal ve dvojsmyslech to, že trať BP stojí za starou belu, protože nemá tolik a tolik baráčků. Jenže to já nepíšu a jsme určitě i tady s chlapama rádi za trať, která má například sklony tratě dle reálu. Co kdybych OR CZ/SK pojmenoval na OR PL, programoval pro polské kolegy a dával bych sem obrázky a srovnání s OR, které byste zde jistě jezdili? Určitě byste si ťukali na čelo a mnozí by možná přemlouvali, abych udělal jako Čech i tu českou verzi.

Pořád bereš OR jako svůj vzor a vše co není k němu stejné,
Prosím tě. Pojďme na pivo, kdyby to šlo, protože jsi mne naprosto nesprávně pochopil. A tak to je bohužel v psaném projevu. Druhá strana jej pochopí úplně jinak než to bylo myšleno.
OR není můj vzor, ale mám ještě před vznikem ORCZSK upravený Trainset. .... bla bla bla...... a až nyní Dan potvrdil, když se pokoušel hrát moji aktivitu Topírna noc a zjistil, že vozidla pro OR nefungují v ORCZSK jak mají. (i když mi do té doby tvrdil opak) A je nutné je přeladit. Jeden hloupý Es. U kterého stačilo shift a podtržítko... :) Tedy i proto vše testuji v klasickém OR. V ORCZSK mohu jezdit, až upravím kompletní vozový a lokomotivní park, ale na to opravdu nemám prostor.

Kde jsou ty časy, kdy vše nebylo jen na bedrech jednoho člověka, ale ladění vozidel byla záležitost několik lidí. Podle šablon se vše přepisovalo a upravovalo. A nyní .... sám si peru, sám si vařím...sám stavím tratě.....sám modeluji......sám upravuji vozidla...... :) :) :) Tak se proboha nikdo nedivte.

Dobře, už ti rozumím. :) Jenže nezapomeň na jednu podstatnou věc. Tenkrát se ladilo a bylo normální, že co řada lokomotivy, to jiný ladič. Ten měl k dispozici jen těch pár prvků, co MSTS podporoval. Bylo to zkrátka časově jednodušší. Jenže teď to tak nejde. Co řada lokomotivy, to jiné specifické znaky a ovladače. Vše mi musí někdo popsat, já pochopit, naprogramovat, připravit grafiku, dopočítat fyziku a testovat a testovat. To je hrozně zdlouhavý proces pro nás pár v týmu OR CZ/SK. Proto jsem velice rád, že mi pomáháte s odladěním a hlásíte chyby.

tak jsem to celé včera reinsstaloval a pohled 2 z venku vypadá takhle, ale jak říkáte trať 321 byla pro MSTS a ne pro OR, popřípadě nainstaluji trainsset od Zbyňka z koupené trati

25.jpg

Prosím další chyba, lze to nějak tato chyba vyřešit trať 321 aktivita sc512 Bohumín - Plzeň, tato chyby nastane když vyjíždím směr Olomouc děkuji22.jpg

Neplatná aktivita asi, třeba kouknout, pro jakou verzi tratě, nebo OR je a taky zda něco nechybí. A ohl. OR 1.5.1, se budeš muset obrátit na tamní programátory. :) Trať samotná jede.

Ve vlákně BP se objevila zmínka, že vyšla aktualizace na trať321. Mělo by se jedna o něco uloženého na googleDisku?

O co se prosím jedná? Nikde jsem v tomto vlákně nenašel aktuální info :)

Hoši, to je jak v dobovým tisku, Howky pustil informaci, spíš poloinformaci. Jde o projekt slovenských kolegů, ale nejedná se o klasickou aktualizaci, nýbrž o jakoby update ne jinou verzi tratě, kde bude tým pokračovat. I v samotných pokynech, je před instalací zálohovat púvodní trať bokem. Nevím, nakolik je tato trať stabilní, netuším, zda ji otevře editor aktivit MSTS, tohle jsem se nikde nedočetl. Já to zatím nemám čas vyzkoušet, tvořím jiné věci. Odkazy najdeš na FB ve skupinách okolo OR.

Rekonštrukcia začína v KE-smer SNV - Vydrník+ nová výh. Gánovce)- PP, nový Svit+preložka Lučivná - Štrba . Ďalej po Vrútky- nový Varín , Žilina teplička+terminal+kia , potom Žilina smer Čadca + Svrčinovec zast. +Mosty u jbl. +Čadca-Skalité pribudne . menia sa návestidla za tie ako v súč stave, odstranuje sa trolej z kolaji kde nema byt a vsetko sa robi do sucastneho stavu nie viac ako 8mesiacov zpetne do dnes +- . Zaťiaľ bola vydaná prvá verzia s názvom PB2 a to preto PB2 lebo obsahuje aj PB1 . teraz sa opravujú chyby po vydani na PB2 ktore budu v PB3. PB2 je usek KE-PP+VrT-ZAvchod. PB3 bude doplnena o usek PP-Strba s prelozkou lucivna a doplnenim hradlom samozrejme. modelovanie objektov a protihlukovych stien zabera cas ale ide to. osadzaju sa aj GSM-r anteny a ine dedtaily ako piskacec,sklonovniky,upozornovadla a ine... nočné textrury su OK+malo by to ist v pohode na starej MSTS. Pozdravujem

Back
Nahoře