Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Chyba odhalena. Nejakym sposobom sa mi tam 4 krat nakopiroval ten isty servis s rovnakym casom odchodu z Popradu. No ale zasli dost daleko:D

RE: Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Pitrísek napsal:
marenadl3 napsal:
Já nemám ve složce "Routes" nic, kromě trati 321.
Přišel jsem na to, že sim mi padá jenom v Praze. Čili když si chci načíst jízdu s počátkem ve stanici Praha hl.n., mám smůlu. Když od Kralup vkuřím do Holešovic, hra spadne. Jenom Praha, ostatní jezdí. Čím to tedy je?

Zdravím, mám naprosto stejný problém. Vše po aktualizaci 24 funguje, jen dojet do Prahy je nemožné, jelikož to těsně před Libní spadne a vyjet z hlavního nebo Masarykova nádraží je nemožné. To samé při příjezdu do Prahy od Kralup. Před Holešovicema nastane ,,úmrtí". Nevím co s tím. V Routes nic kromě trati 321. Nastavaní PC taky podle návodu, zkrátka to nejede. Už si přišel na něco co s tím. Z těch rad tady moc chytrý nejsem. Co ty?

Vůbec nic. Zkoušel jsem různé kombinace nastavení, promazat aktivity (i ty "defaultní"), nepomohlo, tak jsem je tam dal zpátky... Načíst začátek cesty kdekoliv v Praze nejde, když dojedu odněkud do Prahy, tak se to sekne taky. Takže aktuálně je pro mě Praha pasé. Sakra, proč? Slabý PC nemám, nastavené vypadá všecko tak, jak má být. :mad:

Naposled editoval moderátor:
[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Tak jsem zkoušel různé možnosti, a už mi to jede:
train.exe -> Vlastnosti -> za řádek cíl doplnit: -mem:2000
Doplnit mezeru, pomlčku a text.

No výborně, zase jeden problém vyřešen... Kdo je další na řadě? :D :cool:

Naposled editoval moderátor:

marenadl3 napsal:
Jen upozorňuji, že při prametru mem větším než je uvedeno v návodu (512)se aktivity chovají divně.

Dan J. napsal:
marenadl3 napsal:
Jen upozorňuji, že při prametru mem větším než je uvedeno v návodu (512)se aktivity chovají divně.

Je to možné, funguje to s jiným nastevím na každém PC jinak.

ľudia, mne stále chýbajú súbory : SKLAD_UO.ace, Karany_hradlo.ace, MOJ_SIDL.ace, Valy_zast.ace, SG_Farm01.ACE, SG_Veeschuur.ACE, SG_Farm02.ACE, SG_Boerdrijtje.s

moze mi ich prosim niekto poslat aj s prislusnymi .s a .sd subormi ???

diky

Něco takového jsem již také viděl. A je to pro mne záhada. Pokud bych ten samý traffikový service se pokusil dát na čas již stejného existujícího - editor mne varuje hláškoum, že ve zvoleném čase již traffik existuje.

To vše jsou modely až 10 staré, kromě SG jsou všechny i v mé trati.
Tohle určitě nebude chyba v Martinové trati, ale vynechaná aktualizace v dřívějších dobách. Pak těch modelů bude určitě chybět mnohem víc.

Tam je napsáno 512. Pokud se zadávalo v sedmičkách víc například 1024 nebo i 2048, tak hra začala být silně nestabilní a FPS šlo ve velkých zástavbách dolů. Tenkrát jsme stejnou situaci řešili s Michalem a Miranem. Já jim poslal saves aktivity a aktuální verzi trati a řešili jsme průjezd Prahou hl. n. v aktivitě Vysočina.
Je to proti přírodě, ale korektně, stabilně a s nejvyšším FPS to všem fungovalo jen při zápisu mem:512 .
Někdo pak zkoušel tam dát nějaké astronomické hodnoty kolem 4000 a fungovalo to údajně také. Ale dotyčný neměl tento scénář.

Pán Šemora, ďakujem Vám za radu. Ale aktualizácie som od 12 nevynechal ani jednu a po 23 mi toto nerobilo, začalo to až po nainštalovaní 24ky. Ja som z toho jeleň a MsTS asi vyletí z notebooku do p...reč.

Zdravím,

napadla mě taková blbost. Vy, všichni, co tady píšete, že Vám to vyhazuje nějaké hlášky, nemáte náhodou trať 321 stáhnutou z internetu? Vím, že se tady psalo o tom, že Martin schválně upravil nějakou aktualizaci tak, aby vám později dělala problém. Možná se pletu, ale jak píšu, jen mě to napadlo.

Mám jí staženou od Martina ze stránek, jede až na jednu zimní texturu naprosto v pořádku ať aktivity nebo volná jízda a to mám v Routes všechny možný tratě, měním akorát Global a sound a problém nebyl nikdy. Jo a abych nezapoměl mám v PC Visty a jak víme všichni ty moc s MSTS nekamarádí ( tedy hlavně někdy ). :D Takže nechápu když to tady čtu, že to pořád někomu nejede. Jak jsem to napoprvé naistaloval tak to hodí jak Švýcary.

marios napsal:
Pán Šemora, ďakujem Vám za radu. Ale aktualizácie som od 12 nevynechal ani jednu a po 23 mi toto nerobilo, začalo to až po nainštalovaní 24ky. Ja som z toho jeleň a MsTS asi vyletí z notebooku do p...reč.

........................................................................................
Neviem ako si to inštaloval.....
Skús vytvoriť novú zložku a do tej zložky nainštaluj akt.24.. Potom to len prekopíruješ podla potreby...Možno,že to nenainštalovalo tak oko malo...Už sa mi niečo podobné stalo.....GLOBAL bol niekde inde než mal byť.....

mirsam napsal:
marios napsal:

........................................................................................
Skús vytvoriť novú zložku a do tej zložky nainštaluj akt.24.. Potom to len prekopíruješ podla potreby...Možno,že to nenainštalovalo tak oko malo...Už sa mi niečo podobné stalo.....GLOBAL bol niekde inde než mal byť.....
Taky možnost,ale ikdyž bude instalovat přímo jako já třeba. JE POTŘEBA ZKONTROLOVAT CESTU K MSTS
a ne jen vše odklikat a potom se divit a další věc je že nikdo nenapíše jestli jezdí přímo nebo přes Train Store a jen napíše mne to nejede a poraďte !!!

Klokan 35 napsal:
mirsam napsal:
marios napsal:

Taky možnost,ale ikdyž bude instalovat přímo jako já třeba. JE POTŘEBA ZKONTROLOVAT CESTU K MSTS
a ne jen vše odklikat a potom se divit a další věc je že nikdo nenapíše jestli jezdí přímo nebo přes Train Store a jen napíše mne to nejede a poraďte !!!

Tak to máš pravdu....

Zdravím,

tak jsem měl první příležitost si pořádně projet aktualizaci 24 a musím říct, že je vážně super. Největší radost mám z úseku Šumperk-Zábřeh na Mor., zkoušel jsem různé komplikace, které jsou tady vypsány a žádné se u mě neprojevili. Prahu, Kolín, Ústí n. Labem a Děčín jsem projel bez sebemenšího pádu a hlášky o selhání načtení .sms souboru. Troufnu si napsat toto, pokud mám legálně koupenou Trať 321, neměl by být žádný problém. Pokud mám Trať 321 stáhlou nelegálně z "warez", tak se asi není čemu divit, že mám ze spuštěním komplikace.

Back
Nahoře