Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Marco Polo napsal:
Chtěl bych se prosím tě Martine zeptat, jestli budeš zapracovávat někdy do tratě i rekonstrukce Stromovky + Holešovic a Olomouce ;). Díky za odpověď

Olomouc snad někdy ano, ale rekonstrukci Holešovic určitě ne.
Jelikož teď byla celá Praha jistou metodou upravená, kvůli stability, nedají se tam už dělat žádné úpravy, dalo by se říct, že je něco jako slepená sekundovým lepidlem, Praha už prostě zůstane navždy taková, jaká je teď...

A aby se neřeklo, že se flákám (což bych si samozřejmě nedovolil) :D tak na ukázku pár obrázků z připravované aktualizace:

Vodní nádrž u Kyjic
www.trat321.cz/ostatni/d01.jpg

Chomutov město
www.trat321.cz/ostatni/d02.jpg

Dálniční most u Chomutova - originální model od Matese
www.trat321.cz/ostatni/d03.jpg

U Málkova
www.trat321.cz/ostatni/d04.jpg

Málkov
www.trat321.cz/ostatni/d05.jpg

Elektrárna Prunéřov - chladící věže vymodeloval Mates
www.trat321.cz/ostatni/d06.jpg

Koridor před Kláštercem
www.trat321.cz/ostatni/d07.jpg

Vlevo Jezerní hora, vpravo řeka Ohře
www.trat321.cz/ostatni/d08.jpg

Teda Martine, opravdu se neflákáš. Šikulka. Hold mladší člověk, plný energie. :) To já teď stavím na ekonomicky hospodárný stupeň. Ale stavím. Myslím si, že je občas potřeba tady na fóru ukázat, že se stále něco děje.

Je vidno že končiare stromov končia v takej výške ako je položená trať :D aj podľa mňa je to dosť vysoko takých 25m nad hladinou Ohře ;)

To je ještě daleko. Ale Martin jede jak drak. Takže si myslím, že když zabere, tak Cheb bude ještě letos.

Naposled editoval moderátor:
Mno jak znám Martina,tak né jenom že předělá Ostravsko,ale myslím že bude i trať do Chebu jako překvápko :)

Tak kdo máte zájem, můžete si stáhnout Aktualizaci 25 ze stránek Tratě 321.

Moc jsem toho neudělal, takže nemusíte být natěšení, ale aby se nemuselo čekat na aktualizaci zase celý rok, tak i tu trochu zveřejním už teď.

Takže z nových tratí přibyl úsek: Most - Klášterec nad Ohří.

Ze starých tratí jsem předělal úsek: Výhybna Dluhonice - Prosenice a Přerov - Břeclav - Kúty.
Tady se zase jedná o celkovou úpravu tratě - vložení přestavníků, originálnější podnáspování, částečná úprava krajiny, zaštěrkování, úpravy zvuků jízdy atd.
Kromě toho celá stanice Přerov byla úplně zbourána a postavená znovu (v koridorovém stylu) a to samé i stanice Břeclav, taky postavená úplně znovu a zmodernizována.
Přerov a Břeclav byly navíc upraveny tzv. "sekundovým lepidlem" stejně jako Praha, kvůli lepší stabilitě při jízdě, za tyto úpravy opět děkuji Matesovi.

Dále jsem upravil některé návěstidla v Třebušicích a doplnil tam noční osvětlení, v Ústí nad Orlicí jsem na přání aktivitářů posunul odjezdové návěstidla, opravil jsem nefunkční návěstidlo v Olomouci a v České Třebové, doplnil jsem chybějící zimní textury, opravil jsem levitující návěstidlo v Kolíně, vadné výhybky v Bílině už by taky měly fungovat, i v Ústí nad Labem jsem musel upravit některé návěstidla, prodloužil jsem kvůli aktivitám některé odbočné tratě, rozsvítil jsem nádražní budovu v Olomouci a to je asi vše...

Hlášení staničního rozhlasu bylo přidáno do stanic Chomutov, Kadaň-Prunéřov a Klášterec nad Ohří.

Poděkování patří Matesovi za model Přerova, Prosenic, Horních Moštěnic, chladících věží v Kadani Prunéřově, dálniční most u Chomutova, nádražní budovu v Klášterci, model stanice Chomutov-město, nádražní budovu a depo v Kyjicích.

Brzdovi za uhelné rypadla, stavědlo v Chomutově a ranžír v Chomutově.

Deteriovi za přestavníky a stavědlo v Úvalech.

Pak bych taky rád poděkoval za model měnírny v Mostě, kostel v Mostě, stavědlo v Třebušicích, nádražní budovu v Chomutově a model Jirkov-zastávka, bohužel ale nevím, kdo tyto modely vytvořil, tak děkuji tomuto neznámému autorovi, snad se alespoň přihlásí sám ;-)

Velké poděkování si zaslouží i uživatel Baloro, který mě naložil do svého auta, projel se mnou všechny stanice a zastávky z Mostu až do Chebu, abych tyto nádražní budovy nafotil a mohly se do MSTS nechat vymodelovat, za tuto jeho obětavost pro nás všechny mu také velice děkuji.

Za úpravu webových stránek děkuji Ďasíkovi a za úpravu map jako vždy Jefferovi.

Mno tak si Martine myslím,že jelikož je Den Dětí a mi si jenom hrajem,bo jsme jak malý děti,tak si udělal dobrou věc.Palec hore,pěkná práce,opět pár km navíc :) ,mno a v únoru Ostravsko a Cheb :P

Martine děkuji za moc pěknou aktualizaci tratě a všem, kteří se na ní podíleli.Radek.

Back
Nahoře