Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
žeby sme sa dočkali konečne krajiny Bratislava - Trenčín? Breclav - Wien? Martin - Zvolen? Košice - Čierna nad Tisou? :D :D

Delay napsal:
žeby sme sa dočkali konečne krajiny Bratislava - Trenčín? Breclav - Wien? Martin - Zvolen? Košice - Čierna nad Tisou? :D :D

No jako "překvapení" bude v aktualizaci nejspíš dokončení krajiny na některém z rozestavěných úseků, protože nějak nemám co jiného dělat...

Ostravsko předělávat nemůžu, když je rozkopaný Český Těšín.
Trať z Chomutova do Chebu taky stavět nemůžu, začíná se tam modernizovat, takže tam musím práce zastavit, dokud to nebude zmodernizováno v reálu.
Předělat Úvaly, Ústí nad Orlicí, Olomouc, to taky nemůžu, protože v reálu ještě není hotovo.
Ze Žiliny na Bratislavu taky stavět nemůžu, protože se modernizuje úsek mezi Žilinou a Púchovem.

...je to děs, práce jako na kostele a já nemám do čeho píchnout, asi vyhlásím stavební výluku a půjdu na pívo

Naposled editoval moderátor:
Těšín bude rozkopán celý příští rok. Nechceš to udělat jako v Břeclavi ? Že aktualizace bude zahrnovat úsek, který ještě není v reálu dostavěn ale v msts ho mít budeme. Já ti klidně k Těšínu dám podklady :)

Ahoj ten předělaný úsek Přerov - Ostrava je paráda. Ale mohl by jsi to prodloužit z Valmezu do Vsetína tam snad problém není.

A Púchov - Bratislava je už takmer hotový :P ešte sa prekopáva Trenčín stanica a stavia sa tam ten nový most :) v MSTS by to mohlo byť zaujímavé :D a potom aaaaaaaž po Bratislavu je všetko dokončené na final aj s Tureckým vrchom :P ja by som pichol týmto smerom :P už ked si potiahol štreku po tuším Belušu :P

Ondra.H napsal:
Žilina - Púchov se nemodernizuje, zatím se snad jenom vypsalo výběrové řízení. ;)

Ale modernizuje, takhle vypadal úsek mezi Považskou Bystricou a Žilinou před měsícem:

www.trat321.cz/ostatni/m01.png
www.trat321.cz/ostatni/m02.png
www.trat321.cz/ostatni/m03.png
www.trat321.cz/ostatni/m04.png
www.trat321.cz/ostatni/m05.png
www.trat321.cz/ostatni/m06.png

Z Chomutova do Chebu se taky modernizuje, ne kompletně všechno, ale po kouskách, nedávno se třeba zmodernizoval úsek z Karlových Varů kousek směrem na Cheb, já to tam teď moc nesleduju, až to bude hotové, potom si trať znovu natočím a postavím, teď to nemá cenu, když se to předělává.

Nechci Zbyndo, ani nevíš jak jsem rád, že je Těšín rozkopaný, můžu odložit rekonstrukci Ostravska, vůbec se mi do toho totiž nechce :D

Já bych se přimlouval za úsek přes Vsetín a nebo na Beroun, i když ten teď dělá pan Šemora, ale mohlo by to být zajímavé srovnání. :)

To ja by som bol za spojenie Val. Mez - Vsetín - Púchov ale tak každopádne každá novinka nás veľmi poteší Martin. :) :)  :)

Nooo alebo Kúty-Bratislava :D to by bolo vzrúšo :D a dokonca podla mapky má Martin v pláne až do Budapesti :D možností je hoooodne :D

Úsek Kúty - BA by sa skutočne hodil, predsaj keď už toľko čakáme na štreku ZA - BA, tak aspoň táto kratšia alternatíva by konečne zaručila spojenie s hlavným mestom, ktoré je pre nás slovákov rovnako dôležité, ako pre vás vaša Praha. :D
A ak nie, tak aspoň úsek Val. Mez. - Púchov, nakoľko je to podla mňa dôležitý prepoj medzi našimi dvoma republikami :)

Back
Nahoře