Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, po přeinstalu pc jsem nahodil zpět celé msts a u trati 321 mám problém, pokud spustím trať v Praze na hlaváku, tak vyskočí hláška viz. obr.
Všechny aktualizace mám nainstalované a i soubor se v dané složce nachází. Vše před přeinstalem jelo naprosto v pořádku, nijak jsem do ničeho nerýpal. Nikdy jsem se s tímto nesetkal a ani zde na fóru jsem nenašel řešení. Předem díky za odpověď. (PS. obrázek zde vkládám poprvé, tak se omlouvám za velikost).
Pokud se model ve složce Shapes v trati nachází, pak chybí některá z textur k modelu. Zrovna v tomto případě je jich cca 20. Nezbývá než otevřít model v Shape Vieweru a zkontrolovat, která chybí. Při různých překopírováváních a balení celků se může stát, že některý soubor někde vypadne. Zvláště u těch textur se to někdy stává. Pak ho najít někde jinde a dokopírovat. Nebo nová instalace. F.

Hmm to už radšej dokončiť trať aspoň do Dresdenu, nech má severná tepna konečne hlavu aj pätu ;)

Zdravím, po přeinstalu pc jsem nahodil zpět celé msts a u trati 321 mám problém, pokud spustím trať v Praze na hlaváku, tak vyskočí hláška viz. obr.
Všechny aktualizace mám nainstalované a i soubor se v dané složce nachází. Vše před přeinstalem jelo naprosto v pořádku, nijak jsem do ničeho nerýpal. Nikdy jsem se s tímto nesetkal a ani zde na fóru jsem nenašel řešení. Předem díky za odpověď. (PS. obrázek zde vkládám poprvé, tak se omlouvám za velikost).
Ono to taky může být chybějícím parametrem -mem:512

Ono to taky může být chybějícím parametrem -mem:512

Tyto chybové hlášky o chybějících souborech Praha_XX (při spouštění simulátoru v Praze) jsou způsobené špatným nastavením počítače - mem:512, nastavením virtuálních pamětí, defragmentací harddisku, nebo slabým počítačem.
A u několika uživatelů se taky zjistilo, že tento konkrétní problém způsobuje i Windows 8. Jakmile trať nainstalovali na Windows 7, nebo XP, tak vše fungovalo bez problémů, pouze u Windowsu 8 se při spuštění simulátoru v Praze objevovaly chybové hlášky.

Měl bych dotaz na Martina.Copak se chystá do aktualizace (Pokud ovšem nejaká bude) :D .Bude Ova-Čadca či už nové Ústí nad Orlicí,popř.rozkopanej Olomouc ?

Lukasi, zalistuj zpět a dovis se alespoň neco a zbytek je překvapení.

Nemusíte vědět všechno.
Navíc az bude tak bude.

LIDI život není jen MSTS, uzivejte si s rodinami a netravte tolik casu pred simulatorem a nemyslete na stres a shon, kterého je i tak dost v tomto čase.

a ako vždy sa oplatí počkať na new aktualizaciu :) krásne prežitie Vianoc a všetko dobré a veľa šťastia v Novom roku

Zdravím, píši na stránky tohoto fóra poprvé jelikož jsem zatím s MSTS neměl žádné problémy, ovšem včera se jeden vyskytl. Stáhla jsem si aktivitu EN 405 "Vltava" a pustil se do jejího projetí, po výjezdu z Prahy (zhruba za zastávkou Praha - Dolní Počernice) mi hra vyhodila tuto chybovou hlášku... "Nelze najít soubor s modelem Servis1.s", pustil jsem se proto, do hledání problému, ale ve složce "cd_servis" tento soubor mám, proto nevím kde je problém. Budu rád za každou radu. Hezké Silvestrovské odpoledne. Lukáš Kovářík

Šacoval bych to na cd_servis_prov_nast30m_3k.s a to je model provizorního nástupiště použitý v Běchovicích ke stažení u Deteria

Back
Nahoře