Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Model nový opravdu v šuplíku Martine nemám, ale kdysi jsem s pohrál s laděním enginu, takže Pendolíno by nemělo být tak hrozně lenivé jako je do teď. Takže pravděpodobně se na to u víkendu kouknu a pak ho vydám zároveň s vydáním aktualizace. Jenom se modlím, abych ten eng měl ještě v PC...

Zbynda už keď je reč o tom Pendolíne a opravách, bude na modeli opravený aj ten pokazený polygón, ktorý robí prúser v OR? Dík

Nevím o čem je řeč, ale pokud se jedná o něco co se týče zásahu do modelu tak určitě ne. Tomu já nerozumím :(

No samozřejmě mám problém se stávajícím "Pendolinem" v OR vyřešen. Byl způsoben "úpravcem" původního modelu, kdy se snažil schovat přebytečné smetáky aniž by trochu rozuměl složení objektů v modelu. Opravu, která je ve svém principu velice jednoduchá, ale zatím zveřejňovat nebudu.

Nerozumiem prečo ? Ved tento problem je už strašne starý a ked je vonku riešenie nechapem prečo nemože výjsť update... ale nebudem tu Martinovi za***rať vlakno :)

.... aniž by trochu rozuměl složení objektů v modelu. .....
V roce 2003 jsme na tom byli všichni stejně. Ačkoli se člověk hodně snažil, s odstupem let také jen kroutím hlavou, jak jsem mohl stavět tratě, když jsem problematice z dnešního pohledu absolutně nerozuměl.

No nevím, co úsek Dýšina - Chrást - Plzeň má za svoje kouzlo (ano, neříkám, je pěkný ale je to normální starý rozmrdaný svršek :) ) ale celkem chápu, že chce autor stavět a jezdit podle reality.

A za mě jednoznačně palec nahoru. Jsem rád, že se taky konečně staví už i trochu k nám na západ a jsem zvědav, kam až se budeme moc svézt, jestli jen po Hořovice nebo třeba až do Rokycan :)

Jinak pokud by někdo opravdu udělal Plzeň, tak jak vypadala ještě před tím než začala rekonstrukce, nemělo by to chybu. Samá vyčkávací návěstidla, společná náv. atd. Určitě by to mělo i svoji hodnotu do budoucna, jaký tu byl (je) ve skutečnost chlív :)

Tak Plzeň po staru ano, a Dýšinu ne? :eek: Když už, tak ať je to všechno navazující. Počítám, že v trati 321 to bude do Plzně až po její dokončené rekonstrukci a po novu.
Na starou Plzeň by mohla být ona prý probíhající rekonstrukce 183, a také bychom mohli ukecat Zbyňka, aby nám postavil Praha-Plzeň komplet po staru, přes Dýšinu.;) Mně osobně se tedy víc líbí stará trať. Tu novou budu bojkotovat, resp. čumět do mobilu nebo novin. Co taky jiného v tunelu...

Vy z toho děláte takové drama. Tím tunelem projedete za 4 minuty :)

A ani není rozhodnuto, co budou se starou tratí dělat. Možná zůstane zachovaná alespoň 1. TK, takže si budete moci vesele jezdit i nadále tam a tunelu se vyhýbat. Mmj v posledních asi 2 měsících probíhá celkem velké kácení všech stromů a křoví kolem trati. Jestli se to plánuje za 2 roky zavřít, bravo!

Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat k budoucí aktualizaci mapy 321. Plánujete v té aktualizaci uvést novou zastávku Praha-Podbaba, a ty menší rekonstrukce kolem? Děkuji.

Jen ať kácí. Konečně se začalo s čištěním prostoru v ochranném pásmu dráhy. Jen škoda, že se to dělá hlavně jen na koridorech. Většina tratí by potřebovala pročistit.

Plánujete v té aktualizaci uvést novou zastávku Praha-Podbaba, a ty menší rekonstrukce kolem? Děkuji.
Ahoj Karkule, obávám se, že tato zastávka zřejmě nebude v aktualizaci. Vzhledem k tomu, že je podstatná část Prahy sloučena do méně objektů, nelze do této lokality již bohužel zasahovat. Třeba mě Martin opraví.

No vidíš, mne zase učili, že se nemá přát ani den předem, protože podle zákona schválnosti by se toho dne oslavenec vůbec nemusel dožít.....;););););););)

Back
Nahoře