Děkuji, jsem rád, že se aktualizace líbí.
Úvodní obrázek Tratě 321 vymyslel Jeffer (autor map), takže poděkování patří hlavně jemu.
Dane, já s TrainStore nemám žádné zkušenosti, ale pokud tady někdo píše, že při hraní hry přes TrainStore mu mizí koleje, tak mu logicky doporučím, ať hraje Trať 321 klasicky přes MSTS, protože vím, že to je spolehlivě funkční.
A není to jenom tento případ, už mi přišla spousta e-mailů ohledně problémů při hraní přes TrainStore.
To samé se týká OR, taky s ním nemám žádné zkušenosti, nikdy jsem ho nezkoušel, ale když jsem o něm třeba četl, že se některé věci v trati zobrazují špatně, že v mašinách některé funkce nefungují atd, tak se opět raději přikláním k odzkoušené variantě - klasické MSTS.
Jestli s takovými programy máte zkušenosti a tratě bez problémů fungují, klidně je používejte, mě osobně je to úplně jedno, ale já jako autor tratě budu i nadále každému doporučovat, aby hrál Trať 321 klasicky v MSTS, protože vím, že to funguje.
Třeba budeme mít štěstí a brzy se objeví nějaká dobrá duše, která udělá další Patch pro MSTS, pak už nebudou potřeba žádné další programy a MSTS bude krásně fičet přes 4 jádra s FPS 60
Alcapone, to není jen tak, když změním texturu kolejiva, musím změnit textury i u mostů, štěrků, betonových desek... no žádná sranda

Celkově teď žádnou texturu měnit nebudu, ale v další aktualizaci bude jisté zpestření týkající se textur kolejiva, tak potom jsem zvědavý na Tvůj názor