Dane, ono jde o to, že spousta lidí nehraje aktivity, ale pouze volnou jízdu, nebo (jako i já) si vytvoří jednoduchou aktivitu z bodu A do bodu B bez trafficu a pro takové uživatelé jsou odstavené statické vozy zpestřením jinak nudné jízdy.
Chápu, že do aktivit si nastrkáš vozů kolik budeš chtít, ale my co aktivity s provozem nehrajeme, uvítáme alespoň ty odstavené statické vozy.
Pokud Ti umístění některých vozů v trati nevyhovuje, není problém to upravit, napiš mi kde mám jaké vozy vyměnit, nebo odkud a kam je mám přeparkovat a já se to pokusím vše do příští aktualizace splnit, ale upozorňuju, že mazat nic nebudu, pouze vyměním za jiný typ, nebo přeparkuju na jinou kolej (případně do jiné stanice).
Ahoj, no, asi tě nepotěším, všechny v malých stanicích, kde jsi je nacpal.

(šturcy, výtažné koleje, vlečky) Já tak z hlavy neřeknu, ale např. v Suhdole u hlavní tratě Regina (v Rudolticích Regina dokonce vykolejená)

, pak ty šukafóny nebo Btaxy nevím, ve 160 jsem nepostřehl zda jde o motor nebo vagón, tam co stojí ty vozy 810 nebo 010 je kolej údržby, v Lipníku taky, prostě nechej vozy jen v depech, kde se na kolej hráč nedostane a ve velkých stanicích (Beroun bych obsadil víc, Libeň, tam nemáš ani kolo, tam do nákladních kolejí taky, v těchto stanicích je místa pro šibování až až), kde obsadíš pouze nákladní koleje, tam to prostě aktivitář bude brát, že když šibuje, tak je kolej obsazená a vozy musí postavit jinde. Po dodání nových objektů bych musel předělat všechny aktivity, což o to, ale zacpávat výtažné koleje např. Pečky, tam ti stojí tuším Barča s vozy Eas-u, kde pak mám vytahovat vozy při posunu, do hlavní tratě? to je naprostá hovada posunovat do kolejí na koridoru.

Chápu, že někdo jezdí jen vonou jízdu, ale přizpůsobovat tomu trať? Vždyť tak "zabiješ" spousty aktivit se zálpetkami, posuny a myslím, že rozmanitých aktivit pro trať 321 je hodně. Já konkrétně, když dělám aktivitu z A do B bodu, tak si otevřu fotomapu a dávám vozy dle ní + si něco dotvořím. Ale uznej, MSTS je simulátor a nejsou jen EC, IC, ale taky osobáky manipuláky a nákladní vlaky.

Ty vozy coby objekt v malých stanicích jsou fakt nanic.