Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Děkuji moc za to Ústí. Nádherná práce :) Opravdu klobouk dolů.
Po aktualizaci budu moci pokračovat v aktivitě a obsadit nové Ústí a užít si novou Prahu.

Velké poděkovaní Miranovi,protože díky němu se přiblížila chvíle,kdy nejen tuhle parádu si budeme moct prohlídnout ze svých stanovišť strojvedoucích doma. Samozřejmě velké poděkování i Martinovi, ale to si schovám až na vydání aktualizace,abych se pak neopakoval.

Už mě nebavilo jezdit po jedné koleji z/do ČT a PHY. A mám dotaz: Budou mezi Svinovem a Vítkovicemi odstaněny ty bagry,haldy písku a dodělaná 2.kolej?

Hoši ty se mě asi zdáš. Kdyby si četl aspoň stránky zpět, věděl by jsi, proč tam ty bagry jsou. Od Svinova po Čadcu dojde k totální rekonstrukci. Kdy, až na to dostane Martin chuť, páč to nebude sranda.

Já to mám v aktivitě pospsáno jako důlní sesuv a hotovo, opravy takového rozsahu hold trvají dlouho. :-) :-)

Alcapone: Nemůžu číst všechno a být všude víš? :)

Já jsem právě nevěděl,myslel jsem,že je to jen rekonstrukce Svinov-Vítkovice.

Ale od nás bys zlatý podnos chtěl, že? To že jsi líný si něco přečíst nebo vyhledat není náš problém.

Pokud vím, Martin se kdysi nechal slyšet, že současné (staré) Holešovice se mu líbí v nezměněné podobě, takže bych na to moc nevsázel. Ostatně, není to nic, co by nějak bilo do očí. Holešovice ani v původní podobě nepůsobí vyloženě "nemoderně".

V posledních dnech jsem se trochu nudil.....

.....tak jsem za Hořovicemi vydlabal díru do země :)
01.jpg

pak následně udělal zastávku Cerhovice
02.jpg

stanici Kařízek i s rybníkem
03.jpg

04.jpg

obec Mýto, taky s rybníkem
05.jpg

stanici Holoubkov
06.jpg

nějaký rybník za Holoubkovem
07.jpg

předměstí Rokycan
08.jpg

a stanici Rokycany...
09.jpg

Fatazie. Moc krásný nudění. Už začíná vykukovat Špička nejvyšší kostelní věže chrámu sv.Bartoloměje.

Hmm, to asi budu muset udělat první díl aktivity Ex 352 Jan Hus GVD 2011, z Plzně to Fut im Wold právě testuju.

Back
Nahoře