Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Bude ještě v akt. 27 nebo až v té následující? Vypadá to úžasně :-) Zajezdím si osobáčky Beroun -> Plzeň v delší trase :-)

Jistě že bude pokračovat, nudění bylo tak velké, že už vyjíždíme i z Rokycan :)
01.jpg

podjedeme pod dálnicí D5
02.jpg

projedeme zastávkou Klabava
03.jpg

stanicí Ejpovice
04.jpg

za Ejpovicemi odbočuje vpravo lokálka do Chrástu
05.jpg

vzadu obec Kyšice, s novým silničním přemostěním
06.jpg

pomalu se blížíme k nejdelšímu tunelu v ČR
07.jpg

a šup do díry :D
08.jpg

Vždyť ty modernizace jsou jedna jako druhá, všechny stanice vypadají stejně. Martin to může klidně podle plánů postavit naslepo. Bohužel.

Tady něco je, ovšem na nějaké rozkreslení je to špatně vidět. A je to asi víc schema. Na stavění podle tohoto to není.

Ale až to bude hotové, nebude to vůbec vypadat zle.

Ony ty vizualizace neodpovídají úplně skutečné podobě, tunel před Plzní taky na vizualizaci vypadá úplně jinak, než jak bude vypadat ve skutečnosti, podle těchto vizualizací se stavět nedá.

Plzeň by měla být komplet hotová až někdy na jaře příští rok, ale protože vím, že už je skluz jak v Plzni, tak i ve stavbě tunelu, moc bych termínu nedůvěřoval.

Stavba tunelu je sice ve skluzu, ale tvrdí, že zpoždění doženou a tunel bude otevřen podle plánu, tak uvidíme - já tomu ale taky moc nevěřím...
Každopádně v Trati 321 už tunel hotový mám, takže je mi jedno, kdy ho v reálu dodělají, horší je to s plzeňským nádražím, to si netroufám stavět s předstihem, tady už opravdu budu muset počkat, až ho dodělají :)

Koukám, skvělá práce Martine. Letošní aktualizace bude opravdu "maso". Budeš něco dělat směrem na Ostrov nad Ohří, nebo ne?

Díky Pepo, ale trať do Plzně nebude v této aktualizaci, to si nechám až do té další :-)
Směrem na Ostrov nad Ohří budu rozhodně taky něco dělat, jde jen o to, kdy... :-)

No, kdyby jsi někdy dotáhl trať až do Chebu, mohl bych mít tenchystaný Excelsior komplet... Ex Jan Hus Praha - Plzeň udělám 100% až tam kam to půjde, jen je dle GVD 2011, tak to bude přesně naopak jak je tomu na BP, tam jezdím v novém GVD po starých úsecích a zde to projedu po koridoru. :-)

No já zase chystám lahůdku v podobě osobního vlaku Os 7804 Praha - Plzeň z roku 2003/2004. Mám ji dodělanou na BP, ale koukám, že ji musím dát na 321. Takže to bude trošku složitější ale nevadí. Mě jenom mrzí, že tam nebude Chrást u Plzně. A to ještě v roce 1998 jezdil osobní vlak až do Domažlic. Kde ty časy jsou?

Ahoj Martine.
Tak testuji Excelsior, nevím, jestli už jsem to to psal, ale raději znovu. Prosím tě, jestli už máš potřebu dávat do trati statická vozidla, zvaž jaká. V košicích skoro nic nemám, vozy povětšinou LP a padá mi to se selháním vozidel do světa. Hodně dělají objekty vozů RegiJet, koukni kolik mají ty modely kujus. To je fakt vražda dávat takovéto modely do velkých stanic.
Dan

Zvážím Dane, zvážím, ale pochybuju o tom, že ty vozy odstraním...
Už když odjíždím ze Žiliny, tak se těším na odstavenou soupravu RJ v Košicích a už jsem tu jednou psal, že ji není kam jinam dát, Košice je jediná stanice, kde může být.
Jedině až někdy bude Bratislava, můžu ji pak přeparkovat do Bratislavy, ale to tomu asi taky moc nepomůže :cool:
Když jedeš v Košicích samostatnou jízdu bez dalších traffic a odstavených vozů, tak Ti to taky padá?

A ještě bych se chtěl zeptat aktivitářů, tvoří se i nějaké aktivity mezi Púchovem a Bratislavou, nebo se tam budou tvořit, až bude hotová krajina?

Šneku, ještě jim chybí prorazit 740 metrů v jižním tunelu a pak přes 4 km celý severní tunel, no mají co dělat, pokud chtějí stihnout termín.
A jelikož už mám v MSTS hotovo, tak jsem jim byl dneska se stavbou pomoct i v reálu :D

tunel.jpg

Back
Nahoře