Aktualizace se blíží, ještě čekám na dokončení jednoho modelu, pak proběhne nějaké to závěrečné testování a bude hotovo.
V aktualizaci bude předěláno celé Ostravsko, prakticky od Ostravy až po Žilinu je vše postaveno úplně znovu, zmizely nějaké lokálky na Ostravsku a pak jsem ještě dělal spoustu různých úprav na celé trati, podrobnosti napíšu, až budu vydávat aktualizaci.
A ještě bych chtěl informovat o jedné novince, kdo si v posledních letech objednával DVD s Tratí 321, tak ví, že na DVD je k dispozici několik jednoduchých fiktivních aktivit, bez okolního provozu a několik vozidel, potřebných k těmto aktivitám.
Řekl jsem si, že po těch cca 10 letech, kdy jsem tyto aktivity vytvořil, by to chtělo vše "aktualizovat", protože už to byla ostuda...
Tak jsem zkusil oslovit modeláře a byl jsem příjemně překvapen, téměř všichni modeláři souhlasili s použitím jejich modelů, za což všem strašně moc děkuji.
Takže kdo uvažuje o pořízení Tratě 321, trať už nebude k dispozici na dvou, ale bude na třech DVD, s velmi rozsáhlým vozovým parkem a zároveň na DVD bude 75 aktivit, samozřejmě včetně okolního provozu.
Aktivity jsou všech různých typů, Lv, Os, R, Ex, Ec, Ic, nákladní vlaky atd.
A navíc každá z těchto 75 aktivit je k dispozici dvakrát, jak v letním, tak i v zimním období, takže se dá říct, že jich je dohromady 150
Týká se to ale pouze zájemců o DVD, v aktualizaci tuto novinku nečekejte.
Jednak by ta aktualizace měla 4 GB, což by byl trochu problém a hlavně nemám dovoleno vozidla šířit po internetu, svěřený trainset můžu použít pouze na DVD jako součást Tratě 321, za účelem tvorby aktivit.
Aktualizace tedy vyjde možná koncem příštího měsíce, nebo v červenci, snad to dobře půjde.