Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
tušíte prosím jak autor tratě je aktivních na sítích (email)?

Mám od Martina na DVD z roku 2020 poslední verzi tratě, bohužel nemám již na novém pc DVD mechaniku a paradoxně jsem nesehnal nikoho v mém okolí kdo by DVD mechaniku měl a já tak měl možnost trať nakopírovat na usb disk, jsem snad poslední a jeden z mála co má vůbec deskop-pc.

Řeším otázku jak moji ogrinální trať dostat do mého pc a možnosti uploadu na web/disk.
Neřešil někdo obdobný problém?

Mám od Martina na DVD z roku 2020 poslední verzi tratě, bohužel nemám již na novém pc DVD mechaniku
Já tohle řeším zkopírováním po síti. A nikoli instalační DVD, to už je přece staré, ale rovnou celý adresář trati.
Nedávno jsem přecházel na nový PC kvůli přechodu na W11. Ten také nemá mechaniku, ani ji už nepotřebuji. A vše úplně jednoduše. Vyndal jsem ze starého PC disk, jen tak nadivoko jej připojil do základní desky nového počítače a kopíroval nejen tratě, ale všechny potřebné soubory včetně účetních. Dokonce i plochu, abych nemusel dělat nové zástupce.

Já stále mechaniku mám i s vypalovačkou. Když jsem potřeboval sestavit pleylist na koncert, šup vypálit a dát nažrat stařičkému rádiu s CD v autě a po cestě pislech. :-)

jj o všech zmíněných možnostech vím, řešil jsem tak i 5-6 let zpátky když jsem kupoval poslední verzi tratě od Martina, dokonce jsem si udělal pro tento případ zálohu na disku (ztracenou koupí nového pc), nyní řešíim vše síťově jak zmiňuje Zbyněk, ale v první fázi potřebuji ty data vůbec dostat do PC :)

Spíš mne zajímalo zda někdo neměl v minulosti podobnou věc a Martin mu např. tu trať nasdílel přes nějaké web-uložiště.

Back
Nahoře