zachycené snímky z msts

lokomotiva854 napsal:
to vím že se dá fotit klavesou print screen ale nevím kde se ukladaj v tej složce msts

Ahoj.
Uložené screeny najdeš v kořenovém adresáři MSTS ve formátu .pcx.
(scrgrb)

Preto ja ešte odporúčam napr. Zoner studio( volne ku stiahnutiu treba pohladať). Otvoríš zoner ty niečo cvakneš print screenom a dáš prilepiť. Ale to je komplikovanejší princíp ale obrázky máš v Jpeg a nie .pcx

Jak je potom najlepšie robiť screeny ? Ja ich robím cez print screen a potom to vložím do paintu a uložím v jpeg.

Ja som dneska vyskúšal FRAPS a už nezamením.
Nastavil som si to na klávesu print/screen a screen mi pekne uloží do zložky v jpegu.
Stačí zapnúť program a potom už môžem robiť screenov koľko chcem a nemusím sa s tým už babrať v nejakom foto editore.

erikmir napsal:
..nemusím sa s tým už babrať v nejakom foto editore.
Právě je třeba se se snímky babrat v nějakém fotoeditoru, protože minimálně je nutné upravit výřez obrázku. Udělal jsem už stovky obrázků, ale jen jedno procento nebylo třeba ořezávat, ale spíš ještě méně. Pokud tedy nedělám obrázek jen pro pracovní použití.
Ale pokud dělám výřezy, je nutné v MSTS jezdit na rozlišení 1600x1200, jinak není co vyřezávat, aby to bylo stále ještě ve slušném rozlišení.

Back
Nahoře