Vychodočeské setkání

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj kluci
V týdnu před vánocema tedy od 17. - 21. 12. 2012 budem nějaký den dle vás dělat malou slezinku v Ruprechticích u Meziměstí. Některým členum jsem odesílal zvací e-mail - Dan, Čouda, KimiR, Aleš. Ty bych prosil, který den by to šlo. Jak mě, tak Pavlikovi te jedno. Defakto te přivítání Pavlíka tady u nás na východočesku a pokec o všem možném někde v hospudce, pro dálkaře je popřípadě možnost přespat. Nehlaste se všichni, jenom přece se počítá s pár lidma, ne jako v Praze.
Já a Pavlík tam budem mít PC tak můžem poradit někomu tady od nás.
http://mapy.cz/#x=16.282661&y=50.636387&z=13&d=ward_9495_1&t=s

Ano, přesně tak. Přespání není vůbec problém, jen si vezměte s sebou spacáky.

A taky napište jaké pivo proferujete, ať vím, kde budem sedět.

Na výběr je Opat, Svijany, Primátor anebo Krakonoš, případně Staropramen (ale tomu bych se já rád vyhnul).

Já bych chtěl jen doplnit, že každý je zván a vítán. A nemusí to být Východočech :)

Zdarec, no já netuším, jestli nebudem mít zkoušku, kluci chtějí dvě v týdnu před vánocematj. mezi 17.12 - 23.12, takže uvidím a zavolám Joskovi nebo Čoudovi, po neděli budu chytřejší. Jinak já bych preferoval ty Svijany, ale Krakonoš se taky dá.:D

Kluci, omluva zatim beze mne, tedy pokud bych měl brát i PC, páč dnes se mě polámalo auto. Ale ty první dva dny asi těžko, pak asi jo. Ještě dám vědět.

Psal Aleš, že on může v neděli. Ještě je tu termín, mezi svátkama. je to na Vás.

Ahoj tak mě to vyhovovalo tedy mezi Svátkama,dříve se do Velkého Poříče nedostanu,než příští týden.Mno a pak když budou regionovi jezdit tak bych tam byl za 30 min v ruprechticích.Tak se domluvte,já budu doma od příští víkendu do konce roku,mě se tu rozjede fabrika až 10.ledna,ale majitel ubytovny bude chtít zaplatit už 1.1. možná 2.1.,takže budu muset zpátky do Plzně.Takže je to na vás jak se domluvíte.Lukáš

Takže termín bude určitě mezi svátkama. Od 26.12. do 30.12.

Pište jak kdo můžete.

Tak to je v prdeli. Já mám teďkon dovolenou, ve čtvrtek jedu do Prahy, 23. mám Vánoce :D a 28 snad lyžování. Jináč jsem furt v prácí. Takže se nezlobte, někdy příště :)

Tak jsem doma,Toto setkání se setkalo v hojném počtu pobytu 2 lidí,mě a Pavlíka :D,trošku jsme pokecali i pobumbali,mohlo by být více :-) .Díky Pavle

No já už jsem doma dlouho. Setkání bylo fajné, ale více být určitě mohlo, ale Joska bohužel zklamal :D

To jste se tam sešli jen dva bez pořadatele ?
To mi připomnělo úryvek z Povídky Šimka a Grossmana Návštěva cirkusu.
"kapela sice nebyla z nejpočetnějších, ale oba muzikanti, harmonikář a dirigent dělali co mohli..."

Setkání ve ValMezu probíhalo v dost podobném duchu, byly jsme tam 3. Nicméně díky lidem kolem místních parních mašinek to bylo velmi dobré setkání.

Back
Nahoře