chyba při načítání hry

kukuda

Začátečník
Dobrý den. Stáhnul jsem si MSTS, nainstaloval a šel mi bez problému. Potom jsem do hry nainstaloval trať 321 od martin030@centrum.cz přesně podle návodu,ale hra mi při načítání ukáže chybu s hláškou: [undefined=undefined]Microsoft Train Simulator has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.[/undefined] Do hry se vůbec nedostanu.Zkoušel jsem hru znovu nainstalovat,ale chyba je tam pořád. Díky za každou radu.

Ahoj,
když ti nejde načíst hra tak BIN je potřebný.
Podle mě, je BIN základ celého MSTS :)

Lukáš

Já bych problém viděl v úvodní větě. "Stáhnul jsem si MSTS" Už zde může být chyba a to že MSTS není například nainstalovaný. Default tratě fungovat budou. Ale nevím, co to udělá s Binem, když MSTS není zapsaný v registrech.
Pokud někdo máte problém, pište prosím podrobně postup jak jste instalovali a s čím jste manipulovali. Jinak je to jen o hádání a nelze opravdu korektně poradit.

Trať 321 je poněkud náročnější, tedy Bin může mít vliv při pokusu o spuštění.
Otázka nebyla, zda máš Global v pořádku, ale zda máš správný.

Teď jsem hru kompletně odinstaloval, smazal vše co z ní zbylo a znovu nainstaloval a funguje. Žádné problémy. Instalací hry to není. Trať 321 nainstaluju zítra a uvidím. Pak se ozvu. Mockrát diky za rady.

Nainstaloval jsem to přesně podle tohoto návodu dole a hra mi šla spustit! Ale chybí mi tam nějaký soubor.Při načítání aktivity mi to tam píše hlášku: Failed to find SMS file. File: czechtrack00_ex.sms.
A pak při rozjetí vlaku znovu ta samá hláška a hra mi celá spadne. :C

Návod pro spuštění Tratě 321:

1, Rozbalte archiv "Trat_321.rar" (pozn.: v tomto prípade je archív už rozbalený - cody33 )

2, Soubory ze složky "SOUND" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR/SOUND"
(zálohujte si původní složku "SOUND"!!!)

3, Složku "GLOBAL" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR"
(je to kompletní složka se všemi potřebnými soubory, proto původní složku "GLOBAL" z adresáře "TRAIN SIMULATOR" přesuňte jinam.
-Vložení složky "GLOBAL" je důležité, bez toho trať nebude fungovat správně ! ! ! ! !

4, Složku "TRAT 321" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR/ROUTES"
Pozn: V případě, že trať nebude fungovat, přesuňte ostatní tratě ze složky "ROUTES" jinam.

5, Spusťte hru a v nastavení "detaily grafiky" aktivujte zobrazení "textury oblohy"

Tato verze tratě již obsahuje:

Aktualizaci 1
Aktualizaci 2
Aktualizaci 3
Aktualizaci 4
Aktualizaci 5
Aktualizaci 6
Aktualizaci 7
Aktualizaci 8

Jsi si jistý, že si soubory ze složky Sound nakopíroval do Train Simulator/Sound? Nenakopíroval si to do Train Simulator/Routes/Trat321/Sound? Obsahuje po rozbalení složka Sound ten soubor, který to po tobě chce?

Ne, v Train Simulator/Routes/Trat321/Sound mám jen 4 soubory. V Train Simulator/Sound to mám správně a tento soubor tam není.

Stáhni si balík SOUND rozbal, soubory ze složky nakopíruj do Train Simulator/Sound a přepiš stávající.

Mám nový problém. Stáhnul jsem aktualizaci a vložil do hry. Po spuštění a znovu při načítání se objeví hláška:

ERROR READING TRAIN DATABASE FILE.
FILE:
LINE: 262

Potom kliknu na OK a objeví se další hláška:

ERROR TRAINS/TRAINSET/CD_162/162011.eng

Nevím co a jak radši jsem nic nezkoušel, abych si ještě hrou uplně něco neudělal.

Jo a kde se dá stáhnout nebo koupit MSTS BIN? Hledal jsem ale nic jsem nenašel.

Předem díky za rady

Ahoj,
Bin stáhneš zde: http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html
Ale než stáhneš Bin, musíš si stáhnout Patch z této stránky (je to ten odkaz ve žlutém rámečku).
A MSTS ti píše tyto hlášky proto, protože ti chybý Bin.
Po stažení a nainstalování Binu by mělo vše fungovat.

Lukáš

Mám probélm s MSTS dřív jsem ho normálné hrál ale pak jsem to přeistaloval kvuli češtině a teď to nejde. Instalaci jsem udelal uplně stejne jak kamosi, kterym to jde. Zapnu hru mám tam Microsoft Train Simulator a pod tím je Loading... pak pod tím se ještě načítá hra, ale to nic nedělá u myše se začne otáčet kolečko, pak prestane a chvilku ta hra stojí a pak se sama vypne. Prosím o detailní a podrobný návod co s tím dělat. Děkuji.

Back
Nahoře