Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
A eště teda přihodím vlastní video z jízdy vlakem (jako pasažér :)) z Luhačovic do Brna.

jen teda škoda, že je zvuk nic moc, ale obraz hezký :)

Tak já se také pochlubím. Video je sice již starší, ale stále - alespoň mne jakožto milovníka zamračených - potěší. Jen do budoucna budu ladit ještě ten vítr. :cool:

Porucha, autoblok s použitím KAV a FID, které se mezi sebou nepohodly. Přesnější popis po mě nechtějte, v reálu jsem tu závadu viděl ve škole jen jednou, a to byla vyrobená úmyslně :-)

Ale v provozu se to občas stane. Každopádně je to pochybná návěst.

CANDY: 100%, popis poruchy popsal Vojtík.

Kolem a za touto návěstí k dalšímu návěstidlu AB se jede podle rozhledových podmínek, nebo ne?

Ano. Jako u návěsti stůj. Takže zastavit, a pokud před sebou nevidíme konec předchozího vlaku, tak podle rozhledu k dalšímu návěstidlu, kde se již řídíme jeho znakem. Otázkou je, co kódování... pokud bych chytnul dál zelený kód, tak teoreticky mohu jet rovnou traťovou?

Musíš jazdiť na Záhorie. Tam je to pomerne často.... :) Romovci kradnú tie medené prepojky a potom to hraje takúto krásnu farebnú hudbu. :)

To je tak, když se ruší pracovní místa na dráze. Kdyby byly obsazené stanice a dopravny, tak tihle hoši a děvčata daleko nedojedou. To je vidět jak dementní roste mládež. Asi musí někdo uhořet, aby jim to došlo.

Back
Nahoře