Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Já to spíš myslel pro nové trakčáky od Škodovky. Tzn. 471 a 380. Mají celkem specifický zvuk pro rozjezdu. Čili teoreticky na ten krátký rozjezd bys to mohl připevnit přímo na podvozek nebo na rám. Samozřejmě v úseku, kde bys neměl kolejové styky. Mám takový pocit, že jste to už s Davidem nebo někým, kdo točil zvuky na 380 řešili, ne? Byl to jen nápad. :)

Ha ha. Ale jo, kdo se nestyděl, tak tam něco řekl. Ale nebyla to žádná sranda. Alespoň jsem se dozvěděl, že Tax se jmenuje Fritz :)

Já mam strach se na to kouknout. Kdybych tam neučinkoval a neříkal blbosti, asi bych se kouknul, ale takhle. Jediný díl co neschlédnu.

alcapone napsal:
Já mam strach se na to kouknout. Kdybych tam neučinkoval a neříkal blbosti, asi bych se kouknul, ale takhle. Jediný díl co neschlédnu.
Ty jsi byl úplně v pohodě, hotová televizní hvězda. To já tam žvatlal nějaké nesmysly, když jsem online předváděl stavění :). Ondra Janiš tam zase zřejmě popisoval 3D kabinu do RW. :) A nejlepší byl Václav S jak tam předváděl rumunskou trať, což se do reportáže o našich tvůrcích "perfektně hodilo". Fritz Tax tam zase popisoval ozvučení do Trainzu, dle střihu :) Ale jinak dobrý na to že vše bylo tak narychlo a mělo se to vejít do určitého časového limitu.

No nakonec jsem se koukl. Bylo natočeno tak 2 hodiny, každej tam měl tak 5 až 10 minut rozhovoru, hromada natáčení a focení mimo rozhovory, ty toho maj tak na 10 dílů. A ano, jedno video z Trainze, ta Barča, Ondra asi řikal o RW kabině. A že i Pikku něco povídal, to jsem nevěděl, toš i tobě Pikku děkuji.

alcapone napsal:
A ještě pražáci, co to příští setkání udělat v té Výtopně.
No jo, ale kam pak dáte ty své notbůůůůky, když na stole budete mít koleje :) Spíš by se hodilo si tam zajet při slezině na oběd. Respektive se sejít tam a pak pokračovat na obvyklém místě.

Celkom pekne to postrihali. Ale jak pozerám, ten češťyn a lovenčyn dostali riadnu facku :D

Trochu mi tam chybí detail. Bylo pěkně ukázaný základ MSTS.
1, Kalitní trať ( tam byli zapomenuti podle mne nejkvalitnější tvůrci a to je dle mne Jiřík TK a Martin ) ale budiž.
2, Kvalitní české mašiny
3, Nějak se tam zapomnělo nato že jen tak volná jízda je o ničem :(

No a protože jsme si letos sněhu moc neužili, nabízím jednu romantickou jízdu zimní krajinkou:

Back
Nahoře