Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Po bitvě je každý generál.Tommy66 napsal:Trochu mi tam chybí detail. Bylo pěkně ukázaný základ MSTS.
1, Kalitní trať ( tam byli zapomenuti podle mne nejkvalitnější tvůrci a to je dle mne Jiřík TK a Martin ) ale budiž.
2, Kvalitní české mašiny
3, Nějak se tam zapomnělo nato že jen tak volná jízda je o ničem![]()
Když se objevila kamera, tak hodně tvůrců vzalo nohy na ramena a schovalo se do sklepa a zamkli se na dva západy.
A za poslední, původně jsem byl osloven já. Jelikož štáb TV neměl páru o komunitě MSTS a zrovna se měla konat slezina, tak jsem je tam nasměroval, aby to byla férovka a nevyznělo to, že MSTS jsem jen já, což by se dělo, kdyby se opět ostatní schovali komplet jako minule. To, že Tax nedělá zvuky, Ondra J. není kabinář, Deterio není autor skriptů návěstidel a že videa nebyla z mé trati i když byla o ní řeč, je bezvýznamný detail. Všeobecnému divákovi je tohle stejně jedno. Podstatné je, že tam byli všichni, co byli u zrodu komunity MSTS. Když já před 11 lety přišel se svou tratí tak Pikku, Tax, Ondra Janiš v té době už byly zavedené značky.
Já si myslím, že reportáž splnila svůj účel a vůbec nešlo o to ukázat, kdo je nej, ale jen to, že existuje tvůrčí komunita kolem českého MSTS.