Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
16.11.2008 16:30 - ČT 1 - Lapidárium

Dokument, ČR

Popis
Příběh nádraží. Proč přestaly vlaky jezdit na pražský Těšnov (1995)

Ke mě na stránky jsem zatím přidal jedno video a to seřadiště v Hamburgu. Brzo přibude minimálně ještě jedno. Jenom upozornění video tam bude na dobu určitou a to asi na měsíc. Pak má povolení Zdeněk tato videa smazat. Jsou velká. Jedno má 1.6 a druhé bude mít 3.6 giga.

Také jedno zajímavé. Jen by mě zajímalo, kam Modrý blesk jede. Odhadoval bych to na Plzeň.

Na mém webu je další video a to z poslední sleziny v Praze, kde jsem natočil zdejší modelové kolejiště. Akorát tady si furt někdo stěžuje na nějaké dohodnuté věci nebo, že se to dohodne na další slezině a pak stejnak je zalezlej dole na kolejišti. Pro příště zamknout a neprovozovat. Je to poslední video co jsem dal k sobě, pokud bude další tak na úkor jiného videa.

alcapone napsal:
Na mém webu je další video a to z poslední sleziny v Praze, kde jsem natočil zdejší modelové kolejiště. Akorát tady si furt někdo stěžuje na nějaké dohodnuté věci nebo, že se to dohodne na další slezině a pak stejnak je zalezlej dole na kolejišti. Pro příště zamknout a neprovozovat. Je to poslední video co jsem dal k sobě, pokud bude další tak na úkor jiného videa.
Očuj, žiadne zamykanie, to kolajsko je nádherné, impozantné, supe premakané.
Kto chce niečo na slezine riešiť, musí si k tomu urobiť prípravu - na slezine môžeme preberať len to, čo je poriadne nachystané. Tam môžeme veci už len doladiť. Never tomu, že tam niekto niečo vymyslí a ostatní to odsúhlasia. Myslíš, že posledná slezina v Prahe mala nejaký oficiálny program ? Alebo tá predposledná ? Ani jedna z nich, v takom prípade je ťažko dohadovať sa o niečom. V Bohumíne bol program volný a napriek tomu bola táto minislezina veľmi prospešná. Nie preto, aby sme sa na niečom dohodli, ale aby sme sa lepšie navzájom spoznali a vymenili si názory osobne, nie len tu v anonymite fóra. Ver tomu, že naše slovné prestrelky napríklad so Zbyňkom Šemorom nemajú v osobnom stretnutí žiadnú takú podobu, ako sa to zdá tu - ak si čokoľvek povieme osobne, vieme na to okamžite reagovať a vždy sa dopátrame k nejakému rozumnému výsleku, keď nie už k tomu, tak k nejakémui stanovisku. Kudle sme na seba ešte nevytiahli a ani nevytiahneme, pretože nemáme prečo :D
Takže sleziny ano, zamykanie vlaku nie, nie sme tam ani v parlamente, ani na zasadaní vlády ...

Nooo, tak takhle vypadá luxusní přeprava vlakem "Elton John", Včera i ve správách, Já bych vytvořil nějakou soupravu s názvem "Kreator" či jiný Thrash Matal, či Grind Core a to by se dráhy divily.:D:D:D:D:D:confused::confused::confused::confused:
S pozdravem Dan.

No, a já jsem jel minulej tejden do Zlína na Enslaved jako debil autem, příště se domluvím s macechou jestli mi tam vypraví nějakou soupravičku:D

8.1. 2009
21:55 - 22: 15 ČT2
Zašlapané projekty
Pražské metro. Nové odlehčené české vozy musely ustoupit zastaralým ruským. Dokumentární cyklus o unikátních nápadech, projektech a objevech, které za minulého režimu nesměly spatřit světlo světa

Ahoj. Ten prototyp metra hnil na kolejích ve vagńce studénka. Aale už nevím v kterém roce. Já ho tam nezažil, ale viděl jsem kdysi spoustu fotek, které bohužel nevlastním.:D:D
Dan

Back
Nahoře