Zajímavé video o železnici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Jaroslav Skůra napsal:
Bohužel mi dokument unikl, nemáte někdo video, které by jste sem dali k downloadu?

Máš Jardo ještě jednu možnost,koukni SEM to bys mohl stihnout alespoň nahrát,když ne podívat.;)

Díky za tip, už se mi ho podařilo stáhnout do formátu ivr (real player), teď jsem zavrtanej na netu a scháním vhodný converter do rozumnějšího formátu :)

Pro mě je ten dokument srdcovou záležitostí, protože v něm jsou použité záběry sergejů a brejlovců z trati 140 u stanice Hájek, takže skoro za barákem :D

A navíc, co si budem povídat, když už jsem vyrobil ty modely pomerančů a kyklopa ... :rolleyes:

Ahoj,
abych pravdu řekl, mě trochu zpracování tohoto dokumentu zklamalo.
Zajímavé a fundované příspěvky osobností blízkých dané problematice byly podle mého názoru poněkud degradovány nevhodným střihem záběrů (střídání různých řad. - např. při hodnocení Kyklopa střihy na Pomeranč) a komentářem - např. jsme se mohli dozvědět, že ČKD vyráběla Čmeláky už v padesátých letech! :)
Nicméně je tam spousta zajímavých a cenných snímků.

Som nečakal,že v dokumente budú použité tak krásne zábery čmeliakov,ešte že to majú v archíve,lebo v TV som to prešvihol.
Vďaka za link Tome

viděl jsem to,ale nic moc.To si akorát nějakej blb řekne "vidíš...a nic se mu nestalo" . Měli by tam dát spíš reklamy jako jsou u nás ala " nemyslíš-zaplatíš". Pár detailních záběrů a pak to ty pitomce přejde.

AlesB napsal:
viděl jsem to,ale nic moc.To si akorát nějakej blb řekne "vidíš...a nic se mu nestalo" . Měli by tam dát spíš reklamy jako jsou u nás ala " nemyslíš-zaplatíš". Pár detailních záběrů a pak to ty pitomce přejde.
Nepřejde. Podívej se na statistiky mrtvých za měsíc leden. Je to divné, ale v lednu je většinou překvapil sníh a námraza - což v tomto období je něco nezvyklého :D

AlesB napsal:

Správně, něco jako NEMYSLÍŠ-ZAPLATÍŠ. I ve škole máme všude plakáty o bezpečnosti vč. přecházení přejezdů a stejně jsem viděl už ani nevím kolik žáků, jak těsně přechází koleje. Chudák fííra, musí to být stres. Nemluvě o dost rozšířené zábavě "polož kámen na koleje a jsi machr". Při procházkách se svým pejskem jsem už jich pár sundal.

A tady jsme, když nás přestane bavit simulátor na slezině, teda pokud není prováděna údržba.

Až by to video niekto chcel, mám ho sosnuté. Ovšem píšte len cez SZ, nie sem.

Včera v pořadu Zašlapané projekty bylo opět železniční téma. Jednalo se o známé motorové vozy M 475.0 (860) "Chrochtadlo". Byl tam trochu přahnaný chvalozpěv na provoz v podání strojvedoucího z Letohradu (J.A.), ale jinak se na to dívat dalo. Byl to zajímavý stroj ve kterém jsem dva roky jezdil cestou ze školy. Je jich škoda.

Back
Nahoře