Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jozino91 napsal:Neviem ci sa to tu hodi ale chcel by som poprosit o radu a o to aby ste mi to hned nezmazali![]()
Dal som si model ZSSK 671 z webu ktory sa tu spominal vyssie a dal som si aj potrebnu kabinu 471 a samozrejme aj zvuk na 671.
Problem je v tom, ze ked si vyberiem trat aj model a spusta uz trat tak ma vyhodi z hry na plochu windowsu a vypise " SELHALO ZOBRAZENI KABINY" a moznost ano alebo nie a pri oboch to padne...
Skusal som to aj preinstalovat viackrat dokonca to skusal aj kamarat a to iste.
Preto by som Vas chcel poprosit o rady a pripadne odskusanie lebo tak som sa tesil a teraz som sklamany...
dem napsal:Už radu adekvátnu dostal. Nech si to naštuduje.
Problem som prave vyriesil v chybe bol naozaj zvuk cize tie tvoje kvazi rady boli zbytocne forum je o komunikovani a nie o hadzani linkov.dem napsal:Tak potom načo chceš ďalšiu radu? Zbytočné.
Burky napsal:to jozino91
Pokud si pořádně nepřečteš v instalátoru lokomotivy
readme tak si v prdeli, ale to člověk muže psat dokola že instalace není o tom všechno odklikat.....a pokud se nevyznáš v MSTS tak
bych ti radil aby ti někdo zkušený instaloval věci do trainsetu.
Potom sem nediv že dem je takový jaký je![]()
jozino91 napsal:Burky napsal:to jozino91
Pokud si pořádně nepřečteš v instalátoru lokomotivy
readme tak si v prdeli, ale to člověk muže psat dokola že instalace není o tom všechno odklikat.....a pokud se nevyznáš v MSTS tak
bych ti radil aby ti někdo zkušený instaloval věci do trainsetu.
Potom sem nediv že dem je takový jaký je![]()
Cital som prave tie readme aj tie navody pre zaciatocnikov ale neslo to...
Problem bol naozaj zvuk ktory bol urceny na model ZSSK 671 ja som dal iny na CD 471 a okamzite bezi diki za rady..
dem napsal:Takto sprosto oklamať môžeš toho čo seno žerie, ale nie mňa. Ak ti zlyhalo zobrazenie kabíny, tak môžeš si do MSTS natrepať všetky zvuky sveta pre MSTS čo existuju a aj tak ti to nepôjde.....Takže si rob nabudúce srandičky s tvojich rovesníkov.....
A fórum nie je o tom aby sa neustále písali tie isté rady dookola každému kto príde. Od toho je manuál.......Dovi , dopo.....
Ad Burky : dem nie je taký ako jeDem napísal ten manuál aby sa nemuselo na každú takúto prkotinu znovu a znovu písať tú istú radu.......Ten manuál obsahije aj ostatné veci, základné , ktoré by užívateľ MSTS mal vedieť......Tak som zvedaví kedy vyrukuje s ďalšou kravinou, ktorá tam v manuále popísaná je....