aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna pepe
  • Datum začátku Datum začátku

pepe

Začátečník
cau chcu se zeptat mam nainstalovanou trat 321 jak do toho nainstaluju aktiviti potrebuju k tomu neco diki za radu

Musiš si vybrat aktivitu, která má číslo stejné s aktualizací trati. Aktivitu stáhneš, rozbalíš a instalaci provedeš tak, že dvakrát poklepeš ikonu aktivity (otevřeš si hlavní část - odklepáváš jednotlivé části) a pokračuješ znovu (naplníš si vlastní část aktivity poklepáním na jednotlivé části). Potom si otevřeš aktivitu v programu MSTS Activity Analysis, doplníš si červené řádky nenainstalovaných lokomotiv a vagonů - k tomu použiješ příslušný soubor např. Vozidla použitá v aktivitě.txt. Nakonec si celou aktivitu s doplněnými vozidly zkontroluješ programem ConBuilder. Šťastné kilometry :).

Ahoj,
aby jsi do této tratě vložil aktivitu, potřebuješ program registr.fix nebo tsunpack.
Oba programy stáhneš na internetu.

pepe napsal:
cau chcu se zeptat mam nainstalovanou trat 321 jak do toho nainstaluju aktiviti potrebuju k tomu neco diki za radu
Tohle se tu už řešilo spoustakrát, takže zkus nejdřív hledat. Určitě najdeš!

Měl bys mít Trainset, který obsahuje DVD s tratí BP, jinak tyto tratě se společně v MSTS nesnášejí.

takze si musim do te 321 stahnout masini nebo ne a muzes mi prosim poslat stranku z aktivitama kde to mam presne hledat diky

Přesně, musíš si objednat DVD od p. Šemory.

Jinak aktivity pro Trať 321 stáhneš např. zde http://tkanlokopage.webnode.cz/

Lukáš

to dvd musim mit original nebo muzu mit i vipalene bo nemam original a mne to vzdicky hodi chybu

DVD by jsi měl mít originální s nejnovější verzí tratě a s nejnovějším trainsetem.
Pokud budeš mít tuto trať BP, tak zde máš vozidla, aktivity, hezkou trať, kterou budeš moci hned po nainstalování hrát.

jojo diky to jsem potreboval vedet to si objednam na strance bratislava praha ze no hned si ju objednam

To uděláš nejlíp.
Ale nesmíš tuto trať mít společně s Tratí 321 v simulátoru.

Tak přeji mnoho šťastných kilometrů na této trati :)

Pretože obidve trate su stavané na roznych verziach global. 321 používa X-Tracks čož BP je založená na originál kolajovom systéme. NA dvd od p. Šemoru si nainštaluješ iba vozne a mašiny! :) Ostatné sa pýtaj ked to príde BP

pepe napsal:
proc to vubec nesmim mit udelane do ceho to nainstaluju teda vubec kdiz to nesmim mit
Protože trať BP používá jiný global, než trať 321. Pokud chceš mít obě tratě ''nainstalované'', tak je potřeba mít dva globaly. Jeden pro trať 321 a druhý pro BP a přepínat mezi nima podle toho, jakou trať zrovna budeš chtít hrát.

a normalne do toho dostanu aktiviti do te 321 nebo do BP at vim co mne ceka az pak nejsem zklamany

To pepe
ty se nejprve nauč česky psát bez hrubek a až potom se zajímej o nějaké MSTS a "aktiviti". To je hrůza tohle číst...

Ahojky, hlavně nezapomeň, že jsou taky různé Globaly. Já mám tratě v msts ve složce Routes, spouštím přes Train Store a přendavám Globaly, které mám uložené bokem, ale každý do jiné složky, aby se nesmíchali, např. složka Bp,Trať 321,atd. Jsou i jiné návody zde na foru, musíš trošku hledat, ale rozjezdíš to neboj. Aktivity tam dostanu, tak že spustím tran store, načtu si trať, spustím ve volné jízdě, nechám naběhnout a zavřu train simulátor a potom vložím aktivitu.

To pepe
Když pominu Tvoji češtinu, která je opravdu hrozná, tak se tu ptáš na věci, které jsou na fóru popsané mnohokrát. Minimálně já jsem několikrát vysvětloval, jak si poradit s nekompatibilními Globaly. Pokud jsi totální začátečník, doporučuji objednat si originální aktuální DVD s tratí BP. Na něm máš formou samoinstalačních balíčků vše potřebné proto, abys, pokud dodržíš postup instalace, který je také na DVD, mohl bez problémů rozjet po českých tratích české vlaky, tj. MSTS Bin, češtinu, kompletní trať s odpovídajícím Globalem a dalšími soubory, Trainset, který je základem pro většinu aktivit, a balíček několika poznávacích aktivit. Až se Ti povede trať BP rozjet a bude tě to bavit, pak se začni ptát, co dál.
Jen, aby sis pak ušetřil práci, jedna rada. Až budeš mít nainstalován MSTS a z DVD BP češtinu a MSTS Bin, udělej si někam zálohu Globalu. Bude se Ti hodit např. až si budeš chtít přidat trať se standardním X-Tracks.

Back
Nahoře