některe zvuky

Jirka140

Začátečník
ahoj s msts sem novaček .. jezdím po tratich 140-142 a tak chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký odkaz na zvuky pro lokomotivu 714 , pro 814-914 která má ve hře stejný zvuky jako lokomotiva ze 771 což je trošku trošičku velky rozdil a pak jestli ji nějaká zmínka o 844rkach .. dekuji za odpoved .

Ahoj,nemáš to nějako pomotané?Od tratí po zvuky?771 má své zvuky,s 814 nemá nic společnýho.A tu trať 140?Tím myslíš co?

Srandik32 napsal:
Ahoj,nemáš to nějako pomotané?Od tratí po zvuky?771 má své zvuky,s 814 nemá nic společnýho.A tu trať 140?Tím myslíš co?

tak si pusťte běh co má 771 a běh co má 814 .. je to uplně totožné .. 814 má uplny jiny zvuk motoru . ano 140 je cheb - chomutov .. ale to už je mimo téma . prosim odpovědět přimo jestli tedy nejake zvuky pro 714 a 814 jsou .. dekuji

Jirka140 napsal:
... jestli tedy nejake zvuky pro 714 a 814 jsou .. dekuji

Když vydržíš, tak v balíku s novým modelem 714 budou i zvuky a kabina, pěkně všechno v jednom.

Stáhni si zvuky od Jacka a ty si nainstaluj, pak nebudeš tvrdit, že 771 a 814 má stejný běh. Pokud se ti zvuky nebudou zamlouvat, tak jiné zřejmě nenajdeš, nezbývá než vyrazit s nahrávacím zařízením a zvuky pořídit. ;-)

Srandik32 napsal:
Jirka140 napsal:
tak si pusťte běh co má 771 a běh co má 814 .. je to uplně totožné

V tom případě jdu po svátcích na ušní.

omlouvam se , napsal sem to špatně ,nemyslel jsem 771 ale 711 ... .. prostě v msts 814 má totožný zvuk jako 711 ... chybička se občas vloudí ...
i tak je pořad rozdíl mezi slabounko reginkou a hlučnou lokomotivou

Pikku napsal:
Jirka140 napsal:
... jestli tedy nejake zvuky pro 714 a 814 jsou .. dekuji

Když vydržíš, tak v balíku s novým modelem 714 budou i zvuky a kabina, pěkně všechno v jednom.

na to se moc tesim ... :) celkem me překvapuje že 10let stara hra je pořad ve vývoji a to je jen dobře

to bude asi proto, že staré zvuky motoru pro 814 byly z 711, stáhni si ode mě aktuální (rok staré)

k 714 mám zvuky nové na současné úrovni, později budou také.

Jacek napsal:
to bude asi proto, že staré zvuky motoru pro 814 byly z 711, stáhni si ode mě aktuální (rok staré)

k 714 mám zvuky nové na současné úrovni, později budou také.

ano dekuju skusim to stahnout .. na tu 714 se moc těšim , už sem myslel že jí tu odepsali ale se sněhem se opět vratila

ty zvuky pro 814 sou paráda avšak zkusil sem se projet z regionkou a asi kamarádi nebudeme ... nebo spíš ji neumim řídit ... abych se rozjel musim dát hodně vysoký výkon , třeba když uberu výkon při 60km/h např. na 15-20% tak ten motor neskutečně brzdí a taky to líné odbrždování .. někde sem se dočetl že je jsou to chybky v nejakem souboru eng . Ale jinak pěkný

Back
Nahoře