Padání MSTS ve "velkých" aktivitách

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Beri
  • Datum začátku Datum začátku

Beri

Začátečník
Vím, že se to tu řešilo snad už stokrát, ale nenalezl jsem řešení.
Když spustím aktivitu, která trvá např. 4 - 6 hodin, je podle skutečného GVD, čemuž odpovídá i traffic a začíná ve velké stanici, např. Praha hl. n., tak aktivita běží asi jen 5 vteřin, nestihnu ani zavřít okno s popisem.
Když spustím jinou menší aktivitu, tak běží vpořádku, desatero jsem dodržel, ale stejně hra padá. Je možné, že je to tím že grafická karta je poněkud starší a má jen 128 MB?
Screen chyby

Uprav si soubor soundcfg.dat návod najdeš tady http://msts.jacek-modely.cz/ v sekci Časté dotazy/ Vypadávající zvuky...

Sice jsem po reinstalu BINu nezkopíroval upravený soubor, ale i když jsem ho tam teď dal, tak je to pořád beze změny a hra padá. Zrovna jsem to zkoušel u Ex 129 Hradčany...

Může ti chybět nějaký zvuk nebo ti nestíhá PC. Když ta hláška vyskočí stiskni enter

Jenže to není chyba, u které by se dalo zmáčknout pokračovat: ano/ne, nebo ok, jde jen "zavřít".

Beri napsal:
Jenže to není chyba, u které by se dalo zmáčknout pokračovat: ano/ne, nebo ok, jde jen "zavřít".

Vlož prosím na forum ještě jednou ten obrázek.
Na tom odkaze co jsi poslal nic nevidím a určitě když pošleš ten obrázek znova, tak ti více poradíme :)

Lukáš

Přesně tak, dokud nám nedáš přesné znění chybové hlášky tak je ta debata zbytečná.

http://www.imgup.cz/images/2012/12/23/pHtNU.jpg

Tak tady, nevím, proč se vám ten prvně nahraný nezobrazuje, mě to jde.

Tak takovou hlášku jsem s MSTS ještě neviděl, to bude nějaká systémová chyba, podle toho co si psal bych to šacoval na tu grafiku. Zkus stáhnout rozlišení z full na nižší a zkus to rozject.

Na tu grafiku bych to asi taky viděl, ale ještě jsem chtěl zjistit, jestli to přecejen nemůže btý něčím jiným. Zkusím jiný rozlišení a dám vědět.

Grafikou to určitě nebude,je to buď chyba v aktivitě,trainsetu,nebo verze trati.Nepíšeš jestli to dělá i při volný jízdě??

Já to mám taky tak, no operační pamět pouze 1Gb ram, to ani parametr nezachrání, ba naopak, takže taky jenom volná jízda, nebo aktivity mimo metropole, i když vlastně taková Česká Třebová:D

Když to tak čtu vedle ještě bych zkusil vrazit tam upravená staniční hlášení, ty to také můžou schazovat.

Back
Nahoře