Padání MSTS ve "velkých" aktivitách

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Beri
  • Datum začátku Datum začátku
Operační paměť mám taky 1Gb, jak píše kolega, parametr mám zapsán, verze tratě i trainset mám vpořádku. Některé aktivity v Praze rozjedu, třeba z Kralup na Masaryčku, tam není tak velký traffic, volnou jízdu jsme nezkoušel, ale řekl bych že je to závislé na objemu aktivity a když menší aktivita jde, tak by volná jízda měla jít taky.

Tak tady alespoň trochu popiš tu tvoji kalkulačku. Ono se opravdu může nakonec přijít na to že je slabá. A ještě na okraj: Od jakého programu je ono několikanásobné okno vespod. Normálně by tam nemělo co dělat! Jedině snad pokud by MSTS byl spuštěn v okně, ale i tak okno MSTS vypadá poněkud jinak.

Tam by ti to šlapat mělo. Zakopaný pes bude jinde než v MSTS. Tedy pokud máš nastaveno dle desatera: http://www.semora.cz/msts/desatero.htm

Přesně na tomhle to šlapat musí normálně, asi bych to zkusil odinstalovat a celý nainstalovat znova podle návodu.

Jeden obsáhlejší návod je i tu:
http://midrafon-msts.webnode.cz/navod-na-instalaci-msts/

Já jsem to procháze podle desatera, i podle Mirdafona, sice jsem MSTS instaloval již dřív, ne tak že bych šel krok za krokem podle návodu, ale víceméně to s návodem korespondovalo...

To nesmí s návodem "víceméně korespondovat", to musí být přesně podle něj!!!! A klidně si složku s MSTS přejmenuj, zazálohuj a začni s instalací "step by step" přesně podle desatera. A po každém kroku odzkoušej funkčnost!

Myslím, že máš parametr špatně zapsaný, biď né na první pohled, počet mezer a znamínek musí "natuty":D sedět. Já to u sebe poznal tím, když jsem ho neměl vůbec ,nebo správně zapsaný, tak po kliknutí na ikonu msts se začal nahrávat msts. Ale jak to bylo špatně zapsaný, tak po kliknutí na ikonu vyskočí tabulka co chete udělat----tuším spustit msts, nebo spustit msts jako trouble shooting a asi další 3 věci, což je nějaká haluz, není to takto??? zdravím :D

Paramter mám správně, kontoloval jsem ho. Tím že instalace korespodoval jsem myslel, že jsen např. nainstaloval CB a SW až nakonec....
Zkusím ten reinstal.

popozeraj na nete navody ako premakat vykon ramky..ja mam 3 GB na notasy a stale malo

a reinstal ovladacov na grafe

Věta začíná Velkým písmenem, končí tečkou. Dodržuj prosím toto pravidlo.

Back
Nahoře