Jacek
Průvodčí
Pokud jde o zvuky není co řešit. S Ppoollllem jsem kdysi uvedl do praxe systém, který používám stále. Na slezině byl z nějakého důvodu prosazen jiný systém, já jsem tam nebyl. Ale to je jedno. Jak jsem psal už tisíckrát, jestli se složka se zvuky bude jmenovat ZVUKY nebo COMON nebo SOUND, či jenom Z nebo S je mi úplně jedno. Stejně tak kde ta složka bude. Ale co bude v této složce a v jaké struktuře, to už je věcí autora. Kromě autora se v tom totiž nikdo jiný nehrabe :!:Martens napsal:Jacek napsal:Neměl. Týká se to totiž autorů. Nevím proč by pořád autorovi měl neustále kdokoliv předpisovat jak má nebo nemá tvořit.Čuřil napsal:Zdravim, mel bych takovy dotaz, nemel by se k temto napadum Boba vyjadrit i distributor trainsetu BP pan Semora ?
Ja jako laik se v tom vubec nedokazu orientovat, co tu pise Bob57_cz![]()
Jacku, nějaký systém by být měl, ale měl by poskytnout autorům patřičnou volnost tak, aby se mohli do nějakého standardu vlézt, ale přitom nebyli nepřiměřeně omezováni.
Zbyňkovi jsem nabídl, že strukturu zjednoduším na pouhé balíky trakcí (jako elektriky a páry) a upravím odkazy ve všech eng/wag souborech. Nechtěl, tak se nic nemění. Ale i kdyby se změnilo stejně to nebude mít smysl, když zvuky budou aktuální jen u mě, viz ta M 131.1 o které jsem psal výše. Na sinusu byla minulá aktualizace v březnu. Od té doby jsem já měl 9 aktualizací a problémy uživatelů šly na moji hlavu, takže co tu vlastně řešíme?