Repaint(y) Beri

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Beri
  • Datum začátku Datum začátku

Beri

Začátečník
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/81Bez_n_zvu_2_tn.jpg[/URL]
Dokončil jsem svůj první repaint, který jsem vytvořil z Kankova Bmto, rekonstruovaný Bdmteeo. Zatím je ke stažení zde, protože freehosting stávkuje a dnes není téměř možné na ic.cz pracovat. Do budoucna bych ale rád vytvořil nějaké stránky. Proto vás prosím o trpělivost při stahování a shovívavost, je to můj první počin do MSTS. Ať se líbí a jezdí bez poruch ;)Dnes se IC.CZ opravdu nechce, tak přidávám ještě jeden odkaz. Snad alespoň jeden půjde.
Příspěvky možno sloučit.

Naposled editoval moderátor:
A proč to cpeš na "něco".ic.cz? Tam asi chcípl pes. Já jsem tam moje stránky zlikvidoval, a s novýmm free hostingem jsem zatím nadmíru spokojen.

Díky, jsem rád že se líbí. :) Nedokonalostí je tam víc, kromě toho přechodu, který jsem přes snahu lépe nezvládl, ale jak říkám, nedokonalostí je tam víc vím o nich, ale lépe to neumím...
Ještě jedno upozornění: Ve wag(u) s interiérem je chyba, nedopatřením jsem se přepsal :P ale opravenou instalačku jsem už poslal, takže si jí pak, až bude na webu, můžete stáhnout. Zatím interiér není jako u zrekonstuovaného vozu, jen jsem "natáhl" najbrtový plyš, ale chtěl bych udělat i patro s modrou střechou a k tomu pak dodám už pravý Bdmteeo interiér, který nahradí tento provizorní.

Zkus tam doplnit FA stínu. My zkušení jsme si samozřejmě Wag opravili, stín doplnili, ale ti méně zkušení asi těžko. Ovšem nevím, kdo je jeho autorem. Měl by být u skinu Bmteeo od Jirky Nádvorníka.

E499_2002 napsal:
Zkus tam doplnit FA stínu. My zkušení jsme si samozřejmě Wag opravili, stín doplnili, ale ti méně zkušení asi těžko. Ovšem nevím, kdo je jeho autorem. Měl by být u skinu Bmteeo od Jirky Nádvorníka.

Já nejsem tak zkušený, ani nevím, co myslíš tím FA stínu, takže když napíšeš a poradíš, budu rád :)

Také bych řekl, když autorem modelu, že vymodeluje stín na míru. Jenže já ten stín ve svých modelech Bmo, Bmto nemám. Právě až u skinu Bmteeo. Můžu také mít zastaralé archívy, což mi přijde ale nepravděpodobné. Zítra na to kouknu, ať to máme hotové.

Back
Nahoře