Výměna lokomotivy v aktivitě

KarlicekM

Skladník
Dobrý den, chtěl bych vyzkoušet u aktivity Vysočina na trati BP jinou lokomotivu místo lok. ř. 350. V editotu se mi ale ukáže jen lok. ř. 240, která aktivitu začíná. Tak bych poprosil zkušené kolegy jak na to. Děkuji.

KarlicekM napsal:
Dobrý den, chtěl bych vyzkoušet u aktivity Vysočina na trati BP jinou lokomotivu místo lok. ř. 350. V editotu se mi ale ukáže jen lok. ř. 240, která aktivitu začíná. Tak bych poprosil zkušené kolegy jak na to. Děkuji.

Protože zaručeně používáš Trainstore, tak v ve hře ani v editoru žádnou jinou nenajdeš. Co s tím dál již nechám na tvém přemýšlení. Odpověď tady samozřejmě najdeš ale v jiném vlákně

Výměnu ve hře chápu, ale nevím, jak ji mám vyměnit v editoru, abych např. jel Pannonii z Břeclavi třeba lokomotivou řady 363. Když se podívám do editoru, je tam pouze lok. 240, která aktivitu v Bratislavě začíná. V editoru není vidět ani souprava vozů.

Než polezeš do editoru, vrať si v Train Store vše zpět do MSTS. Pak si vytvoř consist hráče znova s jakou chceš loko, pokud chceš změnit pouze loko tak použij například conbuilder.

Back
Nahoře