aktivity Michalvit

michalvit

Začátečník
Ahoj.Zakládám toto téma,abych také ukázal svou práci v MSTS co se tíče aktivit.Doufám,že se vám mé práce budou líbit a nebude to až tak zlé :)

Ahoj Michale.

Tak jsem si zajel tvojí aktivitu. Ze začátku nápad dobrý, ale po prvním otestování jsem byl šokován tím, že jsem v Teplicích neměl čas udělat zkoušku brzdy, což je velmi důležité vždy, když se připojuješ k vozům.
"Po pripojení k vozum más okamzite povolen odjezd," Co to je za hlášku? Postup je takový: zastavím, objeví se mi hláška, že budu posunovat na zhlaví. Odklepnu Enter, po minutě následuje hláška že posun je dovolen, spojíš se s banglí, přejdeš si do druhého stanoviště svojí loko, jedeš k vozům, napojíš se na ně. Pak přejdeš na bangli, necháš dofoukat kompresor a pak musí následovat hláška o zkoušce brzdy. Zabrzdi, odbrzdi, brzda ok, vyčkej na odjezd. Pak musí být hláška o odjezdu. Tam je červený výpravčí, takže tam musíš počkat na něj.

V Bohosudově zase nevím, proč jsem nebyl poslán na nějakou vedlejší kolej, kde bych mohl odstavit bangli. Dyť ta hlavní kolej musí být volná už proto, že po ní jezdí vlaky.
A když jsem míjel RB, žádná hláška, nic, tak jsem tu aktivitu radši ukončil a hodil do koše.

Kdyžtak se koukni do editoru třeba Midrafona, nebo manazer502503, abys věděl, jak máš postupovat. Není to nic těžkýho.

Omlouvám se za přílišnou kritiku na Tvojí adresu. Za to ti nabízím pomocnou ruku, pokud bys něco potřeboval, budu Ti k dispozici co se týká rady, protože každý to má ze začátku těžké.

Back
Nahoře