Ahoj Michale.
Tak jsem si zajel tvojí aktivitu. Ze začátku nápad dobrý, ale po prvním otestování jsem byl šokován tím, že jsem v Teplicích neměl čas udělat zkoušku brzdy, což je velmi důležité vždy, když se připojuješ k vozům.
"Po pripojení k vozum más okamzite povolen odjezd," Co to je za hlášku? Postup je takový: zastavím, objeví se mi hláška, že budu posunovat na zhlaví. Odklepnu Enter, po minutě následuje hláška že posun je dovolen, spojíš se s banglí, přejdeš si do druhého stanoviště svojí loko, jedeš k vozům, napojíš se na ně. Pak přejdeš na bangli, necháš dofoukat kompresor a pak musí následovat hláška o zkoušce brzdy. Zabrzdi, odbrzdi, brzda ok, vyčkej na odjezd. Pak musí být hláška o odjezdu. Tam je červený výpravčí, takže tam musíš počkat na něj.
V Bohosudově zase nevím, proč jsem nebyl poslán na nějakou vedlejší kolej, kde bych mohl odstavit bangli. Dyť ta hlavní kolej musí být volná už proto, že po ní jezdí vlaky.
A když jsem míjel RB, žádná hláška, nic, tak jsem tu aktivitu radši ukončil a hodil do koše.
Kdyžtak se koukni do editoru třeba Midrafona, nebo manazer502503, abys věděl, jak máš postupovat. Není to nic těžkýho.