B
Banán
Host
Ze žádný Ostravy ani Olomouce je to z Prahy 107do Petrovic a lv do Bohumína potom 582 do Prahy a nemáš čas se ani najíst,než kdysy před lety a ještě z pomocníkem,kde bylo nepsané pravidlo půl ty půl já, to sám určitě dobře víš.Tak nevím kdo je nebo byl zmlsanější,Takže vysmát se určitě nenechám!!bob57_cz napsal:Do Petrovic odkud ? Z Ostravy či dokonce Olomouce ?Banán napsal:...já bych Ti přál jet ze 151čkou kterou musíš opravdu kvrdlat do Petrovic a zpět,to je bomba!!!!!! .Ahoj Radek.Nenech se vysmát. Jezdil jsem Praha - Žilina - Martin a odkvedlal si to poctivě se 150 i 141(140) a totéž Praha - Bratislava přes Vysočinu na 350. Je to kvedlání snad dneska na těch lehkých rychlíkách těžší než kdysi na těžkých ? Jste už dneska "zmlsaní" automatikou z Peršingů. Zažil jsem i v 80tých letech původní "inteligentní" automatiku u 150tek, která neměla možnost přeskakovat stupně a klepala a proměřovala parametry při každém stupínku. To byla věčnost, než se srovnala a na rychlý rozjezd se muselo jen ručně, automatika byla použitelná jen na pošťáky 80km/h s volnou jízdní dobou. Rozdíl mezi tehdy 120 a dnes koridor 140/160 už není skoro žádný, vypadá to skoro stejně, jen se to hold blíží trochu rychleji, když "zapinkáš" a potřebuješ brzdit nakrev
.
Naposled editoval moderátor: