Viaxernova dílna

Ta modra je podle me docela realna, staci se podivat treba na google. Ja se koukal, a v porovnani s timto snimkem: http://www.zelpage.cz/news_n/380001.jpg
mi to prijde jako cajk. (autorovi fotky se omlouvam)

Snímky mohou mít zkreslené barevné podání. Přesnější (netvrdím, že 100%) metoda: zjistit odstín RAL, najít na netu vzorek a z toho si potom nabrat vzorek kapátkem v grafickém editoru, kterým provádím skinování. Nebo provedu vyladění barvy dle vzorku za použití ostatních nástrojů v editoru.

Sice jsem ti to pochválil na vedlejším fóru ale tady musím taky.
Je to opravdu paráda. Jde vidět, že máš chuť dělat děčinské stroje. Už teď se těším na 091 :D

Pepa z Nuslí napsal:
Skvělé. Konečně něco pořádně důstojného bude jezdit na trase Děčín - Most.

ale jak dlouho? 9.4. se do provozu zapojí další dva Panteři (002+003), 12-týho, nebo 13-týho další jeden a do konce měsíce prý přijde ještě jeden další... :cool: Takže jich tu bude 5 :) což znamená konec klasických souprav na tomto rameni :(

no bohužel jo. Panteři snad znamenají zrychlení, ale holt klasiky nám budou chybět. Z Mostu do Varů jezdí žraloci, kteří ani vymodelovaní nejsou pro msts.

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, na jaké trase jezdí lokomotiva 162 011-1 ČD Muzeum a 162 035-0. Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem milford

milford napsal:
Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, na jaké trase jezdí lokomotiva 162 011-1 ČD Muzeum a 162 035-0. Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem milford

162.011 WTB jezdí se syslem na trati 072 do Lysé nebo dále po 231 až do Kolína popř. z Děčína do Mostu, v rámci oběhu se občas podívá do Roudnice nebo Chomutova
162.035 byla už před časem z Děčína redislokována spolu s 162.053 a 054 do Bohumína, občas je vídám na fotkách jak vozí Ex na Slovensko, ale přesněji nevím...

Tak jsem se zas po čase dokopal k tomu zreskinovat nějaký ten vůz ;)
Již brzy ke stažení ČD Bdt.279 008-4 Dom.st.Děčín hl.n.

Pěkný! Předpokládám, že ale dostane jinou střechu? Jak říkám, pojedu fotit střechy, jenže pořád svítí slunko nebo prší. Budou to pouze vlnité střechy pro Bdt a normální pro Btee.

Nene, takhle je to finální a už se čeká jen na umístění na web :-)
Ze skinu Bdt.262 493 sešlo, jelikož původní verze od Janiše je Bdt.280 a pro úpravu na řadu Bdt.262 je potřeba odstranit sedadla u dvou oken na obou stranách a místo nich udělat místo pro kola. Pan Janiš se mnou jaksi nekomunikuje (z neznámých důvodů) a na mé žádosti o úpravy neodpovídá, proto to dopadlo tak jak to dopadlo a pustil jsem se do klasického Bdt.279.

Pan Janis neodpovida jenom tobe.
Chapu ze msts neni vec dulezita k zivotu. Ale ze slusnosti by obcas mohl odpovedet na SZ nebo maila.

Ahoj Dem.
Například proto, aby člověk alespoň věděl, že se autorovi skin například nelíbí a nebo si jej nepřeje zveřejnit. Mne taky občas štve, když někomu napíšu a dotyčnému nestojím ani za to, aby mne popřípadě poslal někam... Ale toto se netýká Ondry J., ten mi vždy odpověděl, ale tuto zkušenost mám taky, proto zde reaguji.:D

Dem: Co to je za dotaz? Když já jevím zájem o to, aby byl model upraven a slušně jej o to požádám, tak přesně jak zde kolega uvedl, alespoň má trochu slušnosti, aby mi alespoň odpověděl, i když by to třeba nebylo v kladném znění. Mě jde jenom o to, že se mnou pan Janiš nekomunikuje a proto jsem od skinu upustil, to je vše...

Back
Nahoře