Viaxernova dílna

Díky. Pěknej vozejk.;) Konečně mám kompletního nového Najbrta s modrou střechou, Áčko mi chybělo.
Jen tak do diskuze, nevím jak to při jízdách vidí ostatní, ale podle mého lépe při pohledu shora vyniká starší verze Najbrta s šedou střechou, takhle nevyniknou mezery a vlak vypadá nevýrazně a jako ucelená souprava. To jen tak mimochodem.:cool:

dem napsal:
Daj aspoň obrázok , pretože nejak nerozumiem čo presne máš na mysli.
Predpokladám, že bledá tvár má na mysli takmer homogénny náter strechy. Neviem, ako to vyzerá v MSTS, ale na screene to značne pripomína plastovú hračku. Proti tomuto sme kedysi dávno s Pikkom bojovali, ale história sa opakuje. Noví skinári - staré chyby.

Naposled editoval moderátor:
MSTS tak blbo pracuje zo svetlom, že pri takto tmavých odtieňoch toho už veľa nenavymýšlaš.

dem, Tax: Jak píše Tay, přesně to jsem měl na mysli, takže v tom nejsem sám.:D Byla to spíš ale taková volná poznámka k ČD zvolenému barevnému schématu, než kritika do MSTS. Zkrátka ty vagóny s šedou střechou vypadají víc "vlakově" než ty s modrou. Jestli je to ale jen způsobeno simulátorem, to už zhodnotit nedokážu.:)
Ještě pro úplnost přidávám teda 2 screeny pro porovnání.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/47scr1_tn.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/95scr2_tn.jpg[/URL]

Tak ale potom prosím Vás nedávajte pripomienky k modelu a repaintu štýlom, ČD to posralo....To si nechajte ako všeobecnú poznámku k farebnej schéme aby to bolo aj jasne rozoznatelné o čom točíte...

Viaxern tu vystaví skin a vy napíšete , že pri pohľade zvrchu to splíva....Čo si o tom potom máme myslieť , keď nie to že to je poznámka ku skinu?

dem: Skinař nejsem, nemám s tím zkušenosti, tak nedokážu posoudit jak moc se mění při tvorbě tmavěmodré střechy realita se světlem, jak moc je v tom velký rozdíl.
Porovnat se skutečností odněkud shora taky zatím není moc kde, když souvislých vícevozových souprav s Najbrtem II. ještě tolik nejezdí. Takže to spíš byla zatím jenom taková poznámka pod čarou, jestli z toho ostatní mají taky takový dojem a netřeba se čertit.;) I když uznávám, moc jednoznačně jsem to předtím nenapsal.

Nikto sa nečertí....Zato že nedávam do každého príspevku 10 kilo smajlov sa ešte nemusím čertiť...

Back
Nahoře