Instalování lokomotivy v souboru exe

KarlicekM

Skladník
Dobrý den,
mám problém s instalací lokomotiv 162/163 a 362/363. Po nainstalování se mi v editoru ukáže, ale jak ji vložím do aktivity, tak mi hra padá a ukazuje hlášky "nelze najít sms soubor" a "selhalo vytvoření pohledu z kabiny". Můžete mi prosím poradit co s tím?
Jediné laminátky mi jdou vložit bez problémů.
Marně se snažím tady na fóru najít radu, ale nedaří se mi. Tak prosím omluvte začátečníka. Předem děkuji.

Modely si stáhl z webu modely-msts.cz. Na tom samém webu si stáhni kabiny k danným řadám a taktéž zvuky, vše nainstaluj podle návodu!!!

Inštalácia sa začína prečítaním readme. Tam je obvykle napísané všetko čo treba spraviť aby model fungoval.....a nie len klikať na next a instal....

Tak jsem to tady trochu pročistil, a nechal zde pouze rady které by mohly pomoci. Stačí trochu zapojit šedou kůru mozkovou a ono to snad půjde.

Asi si budete o mě myslet, že jsem negramotný.... Můžete mi poradit, kde najdu ten poznámkový blok?
Hledal jsem to ve složce Train/Trainset, tam jsem našel složku s danou lokomotivou, ale po rozbalení nic nenacházím.
Po stažení zvuků a kabiny ze stránek modely-msts.cz se mi objevily na ploše ve formátu exe. Čekal jsem, že to bude zabaleno např. v souboru rar, že tam budou nějaké pokyny...

mějte prosím se mnou strpení

Na Poznámkový blok zapomeň, instaluj exe, ale čti co instalátor píše!!!! Ne OK OK OK OK!!!!

Tohle padlo v jiném vlákně jako odpověď na stejně blbý dotaz:
Honza napsal:
...........
V každém případě pro Tebe je bez urážky asi jediná rada: nauč se používat svůj počítač.
Musím konstatovat že Honza má pravdu i tady......

Spustíš exe súbor. Uvíta ťa nejaká obrazovka ohľadom všeobecného privítania. Potom si tam spravidla inštrukcie o tom ako to nainštalovať a čo k tomu potrebuješ......Proste neponáhľaj sa a každú jednu stranu toho exe programu si pred kliknutím na ďalej poriadne preštuduj.

Back
Nahoře