jak přidat trať do msts

petrzd

Začátečník
nevíte někdo jak přidat trať do msts? Když dám stáhlý soubor do složky my route, tak po spuštění msts se trať v nabídce neukáže :rolleyes:

nevím o tom, že by MSTS mělo složku "my route", ale to nevadí. Pokud chceš vědět o základech msts, tak si nejdřív pročti sekci FAQ a dotazy začátečníků a až pak se ptej.....v těch sekcích najdeš všechno, co potřebuješ o užívání MSTS vědět.

Pokud někam přijdu poprvé tak nejprve alespoň slušně pozdravím. A než jsem stačil napsat to ostatní tak mne předešel AlesB. Takže se nadále řiď jeho radou.

petrzd napsal:
nevíte někdo jak přidat trať do msts?

Složka s tratí se nahraje do:
[složka kde je instalován MSTS]\ROUTES\

Pokud nevíš, kde MSTS instalován je, zjistíš do třeba ze zástupce na ploše. Dej na něm pravé tlačítko -> vlastnosti -> pole "Cíl", nebo "Spustit v"

Ta trať pravděpodobně nemá definovanou žádnou cestu. Ta se dá udělat v editoru úkolů (zástupce "Train Simulator Editors & Tools")

-spusť ho
-vyber "Activity editor"
-hlavní menu -> file -> new
-vyber tu novou trať
-klikni na OK (New activity)

Podle popisku najdi tlačítko a klikni na něj:
-player service -> new
-path -> new
-do path name napiš cokoliv, pak dej OK
-to samé v display name

Pak v mapce vytvoř nějakou trasu, pomocí pravého tlačítka myši urči začátek a konec, vyplň v dialogu ""Starting location" a "Ending location" jakýkoliv text, klikni na tlačítko "Leave..." a OK.

Tím je trasa vytvořena a trať by se už měla objevit.

petrzd napsal:
napíše to že program přestal pracovat

Takhle těžko říct. Kdy to spadlo? Hned po spuštění? Nebo jsi se někam doklikal, kam až ..?

Někdy bývá problém s grafikou, zkus si projít téma "Hardware pro MSTS" na tomto fóru.

Podľa mňa je to len ďalší užívateľ ktorý vie zapnuť a vypnuť PC. A to čo mi tu píšeme je mu totálne cudzie. Pokial vie s PC tak nám urobí aspon srceeny. Pretože toto je jak hladať chybu v kope sena. Podľa odpovedí čo tu daný užívateľ píše zatial iba vieme že mu to nejde. Nenapís akú trať či má k nej Global a podobne.

Na takto položenú otázku by som ani nereagoval. Ja tiež nie som veľmajster v pravopisnom písaní, ale toto už veľa aj na koňa. Ani veľké písmeno ani diakritika (co by zase az taky problem ani nebol nebyť ostatného bordelu) ani interpunkčné znamienka , proste nič. Hlavne že sú tam tri otázniky.

p.s: a nevyhováraj sa na mobil.

instalace trati

ahoj. stáhnul jsem si trať ostrava-valmez,ale nevím jak se instaluje.po rozbalení tam jsou složky:
activites
envfileslo_titles
...atd
soubory:
ostrava - valasske mezirici.ace
deer.haz
...atd
co stěmi soubory mám dělat jak nainstaluju tu trať? díky za pomoc :rolleyes:

Vždy bývá přiloženo readme a pokud není, což pochybuji, je to psáno tam, odkud se stahuje. Eventuálně se ptát autora SZ nebo emailem, jaký mám problém.

RE: instalace trati

missot napsal:
ahoj. stáhnul jsem si trať ostrava-valmez,ale nevím jak se instaluje.po

Ahoj,mám obavy,že to co jsi stáhl nerozjedeš a budeš muset opravdu počkat na ježiška.
Ale nic si z toho nedělej,já byl v práci a také jsem to letos nestihl. :D
Mirek

Back
Nahoře