Servis Stuj

Čuřil

Pokladník
Mam takovy dotaz, delam si aktivitu, kde strojvedouci musi zastavit na praporek, jenze kdyz si ulozim servis_stuj2 na kolej, po ktere pojede hrac, tak v MSTS ale vypravci ukazuje praporkem na vedleji kolej a je jeste postaveny mezi dvema kolejemi viz obrazek 1 http://i16.tinypic.com/4ptf13q.jpg Neslo by to udelat tak, aby vypravci byl rovnou v kolejisti, a tak jako pri posunovani, kdyz pojedu rychle a vcas nezabrzdim, tak se ukonci aktivita z duvodu vykolejeni. Bylo by to rozhodne lepsi.
Dale pri hlubsim zkoumani jsem zjistil, ze vypravci s praporkem nestoji ani pevne na zemi, ale levituje je to chyba nebo to tak ma byt ? viz obrazek 2
http://i14.tinypic.com/4lnk68o.jpg

Naposled editoval moderátor:
Výpravčí líta ve vzdchu protože,protože je přesně dělaný na preon v Přelouči.S tou stranou otočení si chce pohrát.Obrátit servis,obrátit trasu...

klimi napsal:
Výpravčí líta ve vzdchu protože,protože je přesně dělaný na preon v Přelouči.S tou stranou otočení si chce pohrát.Obrátit servis,obrátit trasu...

Ale ja to mam jako loose consist nikoliv traffic. :wink:

Čuřil napsal:
klimi napsal:
Ale ja to mam jako loose consist nikoliv traffic.
Kdybys četl pozorně, tak bys viděl, že ho musíš dát na kolej vedlejší, než je kolej pojížděná hráčem a je to dělané na "normální" vzdálenost kolejí od sebe, tedy ne s vloženým peronem. Na tvém obrázku stojí předpisově a zastavuje vlak na vedlejší koleji, než máš mašinu. Aby zastavoval tu tvoji, musel bys jej dát na tu kolej vedle a ještě jej otočit - pak mu budeš najíždět za záda. A jako LC je to nesmysl - nezmizí jako servis, ale bude tam stát pořád, takže se nesmí jet dál, dokud panák jízdu zakazuje.

Reakce

Zdarec lidi, jelikož vidím že tohle je Lipník nad Bečvou kam děnně jezdím do školy. A už několikrát jsem viděl jak zastavují bud celý vlak ,nebo jen lokomotivu na Praporek a vetšinou příjíždí ke koleji u hl.budovy a to se ,mě ještě nějak nezdá umístnění podpochodu u hl. koleje

Back
Nahoře