Skiny zbynda

No hlavně ve vaší kolonce Kraky :)
Jinak když se mi odblokuje počítač po pololetním vysvědčení dodělám Ds a přidám nějaký ten Hummus Wagen :D

Naposled editoval moderátor:
Chlapci dá se na něco naskinovat vůz Bt 278 nebo je pouze ten prastarý model ? Fotek jak do cypa ale není na co ... :roll:

zbynda napsal:
Chlapci dá se na něco naskinovat vůz Bt 278 nebo je pouze ten prastarý model ? Fotek jak do cypa ale není na co ... :roll:

Taky jsem si připravil fotky že budu skinovat Bt 283 a nakonec není pořádně na co :) takže jsem to zatim pozastavil a radši otevřel G-max a začal kouzlit Bt dle materiálů dostupných z internetu...zatim hrubý nástřel a nejsem si jistej jestli to dotáhnu do nějakýho konce. Každopádně chlubit se s tim nebudu protože zatim neni dostatek času na pokračování.

Bt je podobne s Bdt ? Nestacilo by pouze upravit brzdy to znamena spalky misto kotoucu ? Musel bych se podivat na fotky ale nema Bt velice podobne podvozky jak B ?

Ds 95-40 086 a B 20-41 598

Můžete si do vozového depa přidat další skiny od Zbyndi, a to z DKV Brno zelený Ds 95-40 086 a z DKV Praha B 20-41 598. Stahujte zde.
2a307df11a5f20ae1b19d7606e7e2198.jpg ca752ed64ec3f0be7cd080f36f6d13b0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Takže jelikož Hekl dál volnou ruku skinům na jeho modely, rozhodl jsem se postupem času zveřejnit pár mých kousků. Nečekejte žádnou krásu na kterou jste zvykli od Hekla, Viagry nebo podobných machrů. Moji prácí berte víceméně jako doplnění trainsetu. Zatím by to mohly být týto stroje:

362 060

162 054

A taky určitě bude 362 122 po Evy. Jenom nic nečekejte hned.

Parádni fakt nejsou. Jenom mi toho bylo škoda nechávat to na disku, když Hekl svolil ke zveřejnění. Na disku mám hromadu fotek takže je možné, že něco přibude.

Back
Nahoře