CD a ZSSK 460

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj kluci.

Je někde ke stáhnutí ještě model slovenské 460055. Pokud ne, mám prosbu, sice u modelu je texták s e-mailem na tvůrce, ale ten se nevozívá. Chci tento model dát opět ke stáhnutí a potřebuji tedy povolení od majitele modelu a skinu. Tedy potřebuji aktuální kontakt na tyto osoby.

alcapone napsal:
Ahoj kluci.

Je někde ke stáhnutí ještě model slovenské 460055. Pokud ne, mám prosbu, sice u modelu je texták s e-mailem na tvůrce, ale ten se nevozívá. Chci tento model dát opět ke stáhnutí a potřebuji tedy povolení od majitele modelu a skinu. Tedy potřebuji aktuální kontakt na tyto osoby.

Chcete ji? Mám celý model i s kabinou a zvuky. :)

E499_2002 napsal:
alcapone napsal:
Ahoj kluci.

Chtělo by to asi číst dvakrát než něco napíšeš.Autor píše,že tento model má a chce ho uvolnit ke stáhnutí. Bohužel nemá povolení k uvolnění.

klimi napsal:
E499_2002 napsal:
alcapone napsal:
Ahoj kluci.

Chtělo by to asi číst dvakrát než něco napíšeš.Autor píše,že tento model má a chce ho uvolnit ke stáhnutí. Bohužel nemá povolení k uvolnění.

Sorry, sem trochu rozespalý, ale na některých stránkých byl ke stažení ne? Už sou zrušené?

Naposled editoval moderátor:
Ahoj!

Existují ještě nějaké skiny strojů 460 a 560 které nejsou v TBP?
Díky

Čouda napsal:
Ahoj!

Existují ještě nějaké skiny strojů 460 a 560 které nejsou v TBP?
Díky
Ano,existujou,ja je mem prepsane z tych co sou v TBP :wink: ale nevim kde sem to jenom stahoval zkusim si vzpomenout

mám staženou soupravu zssk 460 http://www.trainsim.cz/?mod=article&nod1=1&nod2=2&nod3=3&nod4=4 muze me někdo poradit proč nejde přepnout kabina když chci jet zpět?

Protože to je model a ladění z roku 2003 a neobsahuje úpravy pro přepínání kabin. Je potřeba mít aktualizované ladění kabiny a engů, podporující přepínání mezi stanovišti v rámci MSTS Bin

Zdravím chlapci. Mám problém s týmto modelom, a to taký, že sa neviem pohnúť, ani dopredu, ani dozadu. Po pridaní výkonu rýchlostnou pákou vlak síce začne hučať, ale stojí. Je samozrejme odbrzdený. Nejaký nápad ?

Back
Nahoře