Osobní vozy od Pikka

No kuník super práca! Ty vozy moooc potěšily a hned půjdou do aktivity :) Ještě hurvínka a bude to skvělé :P

Ale teď jsem si ten archiv stáhnul a nejdou mi otevřít ty další tři co jsou v něm. Hlásí to, že je poškozen... Šlo by to opravit?

Pavlík napsal:
Ty "archivy" jsou textury. Takže ty jako archivy rozhodně neotevřeš :)

Aha, no já se v tom až tak nevyznám pač MSTS jen hraju, maximálně si občas udělám nějakou tu aktivitku a to je vše :D

Pavlík napsal:
Ty "archivy" jsou textury. Takže ty jako archivy rozhodně neotevřeš :)

Aha, no já se v tom až tak nevyznám pač MSTS jen hraju, maximálně si občas udělám nějakou tu aktivitku a to je vše :D

Dokud se nedozvím, kdo upnul moje modely na veřejné úložiště, nepůjde ven ani kolo.

Tak jsem se dozvěděl, že zveřejnění modelů je trest za to, že neodpovídám na SZ tohoto fora. Tak se tu mějte krásně a děkuji vám všem

Naposled editoval moderátor:
Ve spolupráci se Šmejkim (TRS) vznikl opět jeden model pro MsTS. Jedná se o služební vůz Da-k, tentokrát v korporátní modré (opravdu existuje, věřte mi) a jeden musejní (?) z Lužné u Rakovníka. Modely nejsou kompatibilní s předchozími Daaky z mojí produkce, ale pokud mi bude přáno tak na tento nový model překlopím i staré kousky, včetně toho libereckého se světly a s animovaným posunovačem. Download na známém místě, obrázky opět na konec této reklamky.

67b8be1404202a0d84b7a4a5e120b855.jpg

2dffb3785275881264be824d9eb873b1.jpg

Pikku, máš u mě hvězdičku za ty zavěšené koncovky. Už jsem se bál, že si budu muset dělat na míru FA. :D Líbí se mi Tvůj smysl pro humor, to dynamo je dobrý. :D Modrý hytlák v kombinaci s Jardovou korporátní Cargo Bardotkou je úchvatný!

Moc pekna prace! Pikku, myslis, ze by bylo mozne udelat na jeden daak i funkcni svetelnou rampu- pro postrk?
Jinak jak prasatko, tak daak jsou uzasne...

Již brzy !!! Díky kamarádovi Šmejkimu máme možnost se svézt s jeho modely i v MsTS. Připravovaný balíček, který bude co nevidět ke stažení, obsahuje prastaré legendární dřeváky, které svoji kariéru započaly ještě u K.K.St.B. a ukončily ji na Posázavském pacifiku někdy v šedesátých letech minulého století, aby se z nich mnohde nakonec staly pracovní či obytné vozy. Takže služební vůz Dd na obrázku zde:

60c29b87701731b716ee5a59cc8906db.jpg

Ce zde

6a5b10a5bd472af10ec0840098e82f9d.jpg

a Ci zde

0432a0faf283cbc6e75b084d78985eb1.jpg

Implementace LODs byla nutností vzhledem k poměrně vysoké polygonové náročnosti modelů. Na vybraných vozech jsou pověšené koncovky, mezivozové přechody jsem neřešil.

Back
Nahoře