Osobní vozy od Pikka

Pepa z Nuslí napsal:
......Dan je dá určitě do aktivit, jak ho znám.
Už se tak děje, ale aktivita bude moct vyjít až po aktualizaci BP, na poslední veřejné by byla nefunkšní.:D

V8žení přátelé, protože spolupráce se Šmejkim nadále pokračuje k prospěchu Vás všech, na dnešek sjem přichystal reelase dalšího modelu, portovaného z TRS pro MsTS. je to přívěsný vůz Bam, který je v současnosti součástí museálních sbírek v DHV Lužná u Rakovníka. Model a textury Šmejki (TRS), převod do MsTS a LODy Pikku. Model je poměrně polygonově náročný. Prima zábavu.

0a7be0121d2bd9e7f2ceff1f5e9c94df.jpg

Naposled editoval moderátor:
Dělba práce se Šmejkim úspěšně pokračuje a i proto se můžete těšit z dalších našich společných výtvorů - tentokrát je to poměrně slušné množství osobních dvouosých vozů typu "rybák", včetně vozu služebního, poštovního, vozů s kamny, Be (ex Ce) a přímých předchůdců těchto vozů z řad Be (1936). Pozor, modely jsou určeny pro opravdu zkušené uživatele MsTS !! Jeden ilustrační screen je zde:
01.jpg

Pikku napsal:
Dělba práce se Šmejkim úspěšně pokračuje a i proto se můžete těšit z dalších našich společných výtvorů - tentokrát je to poměrně slušné množství osobních dvouosých vozů typu "rybák"....
....Pozor, modely jsou určeny pro opravdu zkušené uživatele MsTS !!
Pikku ahoj, nádherné a už i zařazené do aktivit a přesně jak se zmiňuješ o instalaci a pokročilých uživatelích :D, tak u vozu ČSD s kamny chybí textura z voozu Bai (kamna) a u Ce vozů textura oken.
Takže zde píšu pro ony nezkušenější:
1. do složky CSDvagBe, doplnit z vozu ČSD Bai texturu: Bai01.ace
2. do složky CSDvagCe, doplnit z vozu ČSD Be texturu: okno.ace
Jinak vám MSTS "nemilosrdně" padne. A smozřejmě jde o vozy Bai a Be z Pkkova webu.
Málem bych zapoměl, chci se zeptat, co to je za společnost nebo co to je, u vozů s názvem ČSD Ce Viaflex? Jinak tyto "ošuntěliny" by byly nádherné i do sklonku konce své kariéry s označením 2. vozové třídy.;)
S přáním hezkých letních dnů. Dan

dem napsal:
To je spoločnosť čo má nastarosti správne označenie konca vlaku :)
Ahoj.
Hezké, však jsem napsal, že su hňup, víš jak jsem se u compu tlemil, když jsem na to přišel.:D Já už jsem z těch sokromých dopravců tak zblblý ( nebo možná pozůstatek ušního průplachu na MOR ve Vizovicích a blbnu z toho...), že jsem hold vydedukoval takovouto hovadinu.:P

Po zveřejnění historických dvouosých rybáků nastal čas na nějakou modernu. Díky Viaxernovi, který kompletně zpracoval textury, můžete stahovat sadu několika unikátních vozů Bdmtee. Můžete se těšit z několika odlišných zbarvení a několika provedení vozu včetně vozů po rekonstrukci. Vozy obsahují různé blbinky jako otvírající dveře nebo v noci osvětlený infopanel na boku skříně. Nejprve nějaké screeny:

bymak01.jpg
bymak02.jpg
bymak03.jpg
bymak04.jpg
bymak05.jpg

Tyto vozy jsou v současné době připravovány i k release v TS2014 :)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře