Osobní vozy od Pikka

Jsem rád, že se bymáčky líbí, taky daly zabrat spoustu času a lítání a nahánění :D
Jen pro úplnost, pro ty, co již balíček u Pikka stáhli, mohou si všmnout, že v baličku jsou obsaženy verze KOV 265 a 266 (rekonstrukce s a bez služebního oddílu jezdící na rameni Ústí n.L.západ-Lysá n.L. na soupravách s řídícím vozem) a dále tři barevná provedení řady KOV 281 bez služebního oddílu. Až se najdou nějaké fotky popř. dofotí, objeví se aktualizace balíčku v podobě vozů doplněných o služební oddíl - KOV 275 a o řadě Bdmpee 253 jsme se s Pikkem bavili taktéž, jenže jaksi taksi jde o ojedinělý kus a já mám Brno trošku z ruky... :)

Krásná práce :) Ani jsem nedoufal, že se starej dobrej Bymáč dostane nové release a navíc s otevíracíma dveřma :)

Díky, před týdnem jsem jej viděl na slezině a dnes ve hře. Skvělá práce vás všech.

Jo? Ani nevím, tam se motalo kolem lídí, že mě ani nenapadlo, že moji práci někdo sleduje, vím akorát, že si to natáčel ten reportér, ale jinak nic :D

Pěkné vozejčky.;) Prakticky nejezdím výkony s Bymákama, tak tohle je dobrá motivace si jich pár přidat.
Za Bdmpee bych se učitě taky přimlouval, jak píše zbynda. Teď je otázka jaké bylo na mysli. Já bych orodoval za Bdmpee 233, kterých je víc a pomalu ale velmi jistě se rozlézají, a v soupravách se docela těžko nahrazují. Bmee není v Najbrtu a najbrtí B(p)ee je přecijen jiné.

Jééžiši sem nějááko zaspal! :D :D Nicméně díky díky díky!! (Původně jsem již chtěl jít spát ale...hmmm..asi ne no :D )

No já bych moc nejásal. Model pěknej, to jako jo, ale chování katastrofa. Tam než naběhne brzda, než to povolí. Já si připadám, jak kdybych táhnul lajnu nějakých zetek v géčku. Bohužel to silně kazí dojem z jízdy. Realitě se to ani trošku nepodobá. Já osobně bych s tímdle v reálu brzdit teda nechtěl... Jo? Takže předělat a okamžitě!! :-D :-D :-D :-D

Čouda napsal:
No já bych moc nejásal. Model pěknej, to jako jo, ale chování katastrofa. Tam než naběhne brzda, než to povolí. Já si připadám, jak kdybych táhnul lajnu nějakých zetek v géčku. Bohužel to silně kazí dojem z jízdy. Realitě se to ani trošku nepodobá. Já osobně bych s tímdle v reálu brzdit teda nechtěl... Jo? Takže předělat a okamžitě!! :-D :-D :-D :-D
No comment !!!!

Já se sice v ladění engů nevyznám, ale tys Čoudo od MSTS utekl, tak pak tu nevytýkej chyby jiným a nebo zatni zuby a začni na tom makat ty ;)

Já se přiznám, že jsem si nové Bymáky ještě neprojel, ale udělám to a vyzkouším. Každopádně v MSTS nic nového pod sluncem, s Katrem se taky musí brzdit lehce "specificky", protože je líný na brzdu, zatímco v reálu je spíše přebrzděný.

Teda nejsem fíra a chování vozů neznám, ale aktivita Chlumec - Týniště a jel jsem v pohodě, jen se nesmí rvát za brzdu, vozy rychle plní a pomalu povolují.;)

No to byla doba, než se někdo ozval :D Musím Vás trochu cvičit nebo byste zvlčeli ;) Já bych MSTS ani nepouštěl ale kamarád mě prosil, jestli bych mu nějak šikovně nenachystal sysla, aby mu to normálně chodilo, protože Vrbam zase exceloval no a jak jsem zjistil Pikku s chováním bymáků taky :D :D :D

ML636: No ty katry jsou divný a nejsou. Když jsem se v tom tenkrát hrabal, tak jsem prostě víceméně nechal původní hodnoty. To máš těžký, špalky prostě jen tak v tomhle simulátoru nenastavíš. Možná by to chtělo maličko přidat. Schválně zkusím někde mezi Kolínem a Chlumcem něco prasecky vystřihnout, jestli to pasuje..

Dane: Vozy ani rychle nenabržďují. Je to prostě úplně mimo přípustný meze.

Back
Nahoře