Osobní vozy od Pikka

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Přátelé, kamarádi! Za pár chvil si přivezu domů z porodnice svojí nádhernou ženu a skvělého synka. Protože je to pro mě velká událost, a protože se má oslavovat prací, dovolil jsem připravit pár downloadů a dočasně se rozloučit s tvorbou do MSTS. Modely a repainty můžete stahovat na známé stránce a určitě si vybere každý. Chtěl bych speciálně upozornit na poslední model, který opustil brány Pilow - salonní vagon TGM, který je tedy k disposici. Děkuji tímto všem svým spolupracovníkům a pomocníkům a přeji vám všem správný tlak v kotli, plnou nádrž a správné napětí v troleji :salut:

Ahoj Pikku, opravdu skvělý model. Chtěl bych se zaptat, jaká je jeho max. rychlost, v přiloženém PéDéeFku jsem to nenašel.

P.S.: Gratuluji k potomkovi a přeji hodně štěstí.

potřebuju poradit když si dám soupravu tu47+ciu321 nebo 350 tak při objíždění soupravy a opětovném najíždění na vozy nejde zapojit nebo to vykolejí

No jde to, ale trochu nenormálním způsobem, na druhém konci soupravy však jde zapojit bez problémů. S vozy od thetrain.de je to stejné.

8171 napsal:
... ciu321 nebo 350 ...

Musíš si stáhnout jejich update - je v balíčku s ostatními úzkorozchodnými vozy (těmi na podvalnících). Že já vůbec na ty webovky něco píšu jako doprovodný text, když to nikdo nečte :study: Cituji: "Balíček obsahuje i upravené .wag soubory pro starší repainty úzkorozchodných vozů

Ale Pikku,
jako bys to neznal....
Jinak i já přeji tobě, tvé ženě a tomu mrněti vše nejlepší!

Ahoj pikku. Nepatrí to síce do tohoto vlákna, ale nechcem zakladať nové. Chcem ťa upozorniť, že v odkaze na download ČSD vagon Vtdr máš len súbor obrázka.
S pozdravom, passion.

passion napsal:
Ahoj pikku. Nepatrí to síce do tohoto vlákna, ale nechcem zakladať nové. Chcem ťa upozorniť, že v odkaze na download ČSD vagon Vtdr máš len súbor obrázka.
S pozdravom, passion.
Na vozech se stále pracuje :study:

Ahoj pikku, opäť chcem upozorniť na pár chybných vecí v tvojom downloade http://pikku.msts.cz/files/CiU_DFu.rar

Jedná sa o chybné odkaz na súbory:
Carrozza3a_end.s v súbore CSDvagCiU321_end.sd (správne asi CSDvagCiU321_end.s)
Bagagliaio.s v súbore CSDvagDFu647.sd (správne asi CSDvagDFu647.s)

Pekné modely, s pozdravom passion.

Přátelé, kamarádi, spolu s Jackem jsme na časté a opakované žádosti dali dohromady skiny Radových modelů Amee, Bmee a BDmee z přelomu osmdesátých a devadesátých let minulého století. Kdo se chce projet v tehdy moderních vozech má možnost. Vozy jsou ke stažení zde Jacek vyladil i vlastnosti vozů a správně provedl jejich popisky. Za spolupráci Jackovi moc děkuji. Radovi děkuji za modely. Zřejmě až po Vánocích bude zveřejněn BDmee bez pruhu a Bymee.

Na neustálé Danovo naléhání jsem konečně našel čas k updatu balíku čtyřnápravových osobních a služebních vagonů. Takže stahujte pidiupdate na známé stránce a poděkujte Danovi, který má tyto dvě přidané verse Da určitě již v aktivitě :)

Mám menší problém. Po stažení a rozbalení sady úzkých vozů se u vozu CSDvagDu647 v příslušné složce objeví pouze .wag a .sd soubor. Kde vzít .s soubor a texturu? Díky

Mařín: musíš si stáhnout ještě balík "úzkorozchodné vagony Ci/U a DF/u", který je u Pikka v sekci Skiny :cool:.

To Marin2: vzorově špatně položený dotaz - chybí údaj odkud a jaký balík úzkých vozů jsi stáhl.
To Pavlík: kdybys trošku popřemýšlel, tak i když to Marin neuvedl, tak si asi Pikkův balík stáhl, kde by jinak sebral vůz CSDvagDu647 (správně to je DFu647), že ... takže Tvoje odpověď je jaksi na nic.

Pro oba: textury mají původní názvy textur italského modelu, tedy Bagagl01.ace a Bagagl02.ace. Stačilo by si model otevřít v ShapeVieweru, a bylo by vidět, že je vše v pořádku.

Takže tolik asi ... a pro klid svědomí a pro kontrolu staženo ještě teď a ověřeno ...

V pohodě ;) ... jde jen o to, že pak taková neuvážená rada zmate tazatele ještě víc ... ale na druhou stranu, jak jsem napsal, Marin2 jednak neposkytl jednoznačné vstupní informace a jednak, kdyby si místo psaní dotazu skin otestoval v SV nebo simulátoru, nemusel se ptát vůbec.

Kdo byl na posledním MsTS setkání, měl možnost vidět některé mé připravované novinky. Kdo na setkání nebyl, má možnost podívat se nyní ;) Po avisovaných parních lokomotivách trocha luxusu na kolejích - jídelní a spací vozy společnosti CIWL, zařazované před válkou do rychlíků a úplně nakonec salonní vagon následníka trůnu. To aby bylo co zařazovat do souprav s 387.0 a 486.0.

0a5764cc60688260cd4266c18ee609c0.jpg

0e8c25cdcd1956c82de5e03d0a35a741.jpg

67c7f8bc46182c4a625812468cc70e32.jpg

fe04b0b6890e7eec25123aa6a06932bd.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jak jste již někteří postřehli, zveřejnil jsem další část TRS modelů od Šmejkiho, konvertovaných pro MsTS - čtyřdvéřovou baiku a značně ošumělou baiku osmidvéřovou s kamny:

6c4f03ae19bf8a2d32d6b8219b074814.jpg

Další vozy od Šmejkiho budou snad následovat, malá ochutnávka zatím zde na obrázku:

c38d4b2140e69f68aa65fa3fe8d304d2.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře