Řada 740 všeobecně

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Martens napsal:
P.S: Jak je to s těmi 740? Měly z výroby LVZ a opakovač nebo neměly?

Zdravím,
snad mohu pánové ... . :)
K tomu LVZ/NO u řady 740 asi tolik,že u nás v podniku na strojích 740 573 a 740 593 není.Otázka je,jak tomu bylo v čase dodání z ČKD.Další otázkou také je,zda je LVZ/NO například na strojích OKD Dopravy,které se prohání po kolejích SŽDC (ČD) .Tam bych LVZ/NO vzhledem k jejich nasazení čekal.

David

Martens napsal:
To David Hájek : s tou 740 jsem si to myslel správně,že LVZ a vícečlenné řízení se na 740 se dodělávalo až později právě z toho důvodu, že 740 byly původně pouze vlečkové loko a jak se měnili vlastníci a výkony, na které byly nasazovány (i v síti ČD u soukromých dopravců), tak to bylo logicky potřeba dodělávat .....

David Hájek napsal:
Zdravím,
K tomu LVZ/NO u řady 740 asi tolik,že u nás v podniku na strojích 740 573 a 740 593 není.Otázka je,jak tomu bylo v čase dodání z ČKD.Další otázkou také je,zda je LVZ/NO například na strojích OKD Dopravy,které se prohání po kolejích SŽDC (ČD) .Tam bych LVZ/NO vzhledem k jejich nasazení čekal.

David
U nás jezdí 740 OKD D. jedině ve dvojcích, krom lokomotivy která obsluhuje důl Schoeller v Libušíně.

Vrbam napsal:
David Hájek napsal:
Zdravím,

David
U nás jezdí 740 OKD D. jedině ve dvojcích, krom lokomotivy která obsluhuje důl Schoeller v Libušíně.
Vrbame No u těch 740 OKD bych už čekal, že budou dovybaveny.

Dokonce na netu se objevila fotka kde je OKD s vlakem s 3x740 + cibuláci

PS: dokonce mám takový pocit, že se to tady probíralo

Vrbam napsal:
Dokonce na netu se objevila fotka kde je OKD s vlakem s 3x740 + cibuláci

PS: dokonce mám takový pocit, že se to tady probíralo
Ono OKDD jezdilo a ve složení 2x740+Pn69623+4x740 takže celkem šest lokomotiv a bylo to mezi Kamenými Žehrovicemi a Kladnem Dubi ale je to už dost dávno toto mám z železničního magazínu 11/2002.

Fotky řady 740 mám hodně i OKD, ale asi jich mnoho nebude použitelných na fototextury.

Zatiaľ chýba slušný model 740-ky. Zišlo by sa aby bol na úrovni poslednej 742 od Ondru.

Však ja len tak, ak má niekto záujem, už sú ináč tie fotky u Kadra.Nabudúce by mohli prísť "Ostravskí kluci" s čmeliakom. :lol:

Naposled editoval moderátor:
Může mi někdo poradit jestli 740 424 OKD má EDB a 742 520 Viamont jestli má EDB a jaký má spalovací motor?
Děkuji předem

Carlos napsal:
A co třeba tohle.:
... .

Zdravím,
kurnikšopa Carlosi,já mít takové počasí,foťák v ruce a mašinu takhle postavenou,tak "bouchám" jednu fotku za druhou.Fotky samozřejmě na textury.Aůůůůůů,taková příležitost. :eek: :lol:
Tedy mám za to,že jsi výše uvedené snímky pořídil Ty.

David

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře