Aktivity kakawko

Ahoj, tak jedu Velehrada R 893, je fajn, že dáváš všude hlášky kde v kolik podle SJŘ, ale Běchovice včas, Úvaly -5 bez nějakého upozornění, a tím pádem bohužel traffic co by tam měl být, nevidím. Škoda žes to neošéfoval např. dle skutečnosti Klánovice 30km/h pomalá a tak. Takhle je to škoda. Jinak zatím dobré.

Já jel bez trafficu komplet celou aktivitu, jen pár vozů ve stanici a toť vše, aktivitku sem 3x přeinstalovával, v domění vlastní chyby a nic, do Kolína sem přijel snad -8 nebo kolik.

Já při testu teto aktivity jsem jel kolem 70km/h a stihal jsem být všude akorat, traffic jsem taky potkával.
V Kolíně při přijezdu jsem byl tak -1min.

On tam traffic je, ale chce to jet dle SJŘ. Pro příště by to chtělo ošéfovat nějakou pomalou, nebo jízdou na blok. Aby se opravdu traffic zobrazoval jak má. Ale jinak dobrý počin.

Tak u testu jsem to projel, ale krizoval jsem jen s Pendolinem a dalsi vlak neprojel, protoze mel spatne nastaveny cas. Kakawko si to potom pred vydanim projel a rikal, ze to funguje. Jedine, ze by na web vydal jinou verzi.

Pokud si to dobře pamatuju, tak mě nikde nic "nedrželo", všechny křižování a "zdržování" sem měl na zeleno ... prostě jako by nikde žádný traffic nebyl.

Naposled editoval moderátor:
ja som si to presiel a vsetko bolo fajn...a test tiez dopadol fajn....trafficu je tam tak akurat co moj starucky NB zvladne a myslim ze ho az tak malo nieje

No, upřímně, jedna "divočina" mě napadla ... Teprve až teď sem měl možnost si projet Pikkovy 810 v aktivitě a musím uznat, že ve spojitosti s těmi novými zvuky od Kadra mě to "krabičkování" nějak chytlo. A tak nějak sem uvažoval, že vlastně ještě nikdo zřejmě neprovětral Sharkika a ve spojitosti s tím mě tak nějak napadlo, jaký je nejdelší turnus pro motorové vozy (na dostupných tratích)? Tedy k věci ... "turnus" motorového vozu (je asi jedno jakého) a s tím spojené náležitosti ... jedeš tam, tam se něco stane, jedeš onde, porucha, výměna HDV, dojezd do depa, kvůli jiné poruše převoz jiného HDV po spoji, mezi tím by mi mohli opravit "krabičku", no něco v této souvislosti, kde by se za těch "X" turnusových dní prostřídala celá dostupná motorová trakce. Vlastně mě to "štvalo" už dlouho, pokud se dělají aktivity, tak jen na "velkých dieselech" a taková 810 ... 842, 3, 4 ... no ani nějak nepamatuju. Nějak by se do toho dala vecpak třeba i výluka (řazení s 742, a nebo kdyby se Pikkovi snad zachtělo, tak i se 714) ... tedy toto mě napadá na české straně, ale máme i slovenské 810, 812, 813 ... teoreticky by se dal zakomponovat nějaký převoz "ropovodu" a tak se dostat do "zahraničí" a naskýtají se další možnosti pro "krabičkování" ... No, tak zase zpátky na zem. :D

zdravim...mam otazku ohladom postrku...ked mam vpredu elektriku a dozadu dam dalsiu elektriku tak to prida taznu silu v msts ?

Back
Nahoře