trať 321

423-041

Začátečník
Mám dotaz, chtěl bych se zeptat, jak docílit toho, abych si zařídil trať 321, jak si to nastavit do pc a stáhnout si nové verze. Trať 321 mám doma asi 3 roky. A ještě by mě zajímalo, jestli si mám radši stáhnout nové aktualizace anebo si radši koupit nové instalační cd? Jsem v tomhle začátečník, takže každou radu uvítám, děkuji

No ak uz mas trat321 tak si musis zistit niekde v readme ze po aku aktualizaciu ju mas...potom si tie co ti chybaju postahuj z webu trat321.cz a naistaluj...ak chces mat uplne bezproblemovu instalaciu tak si objednaj trat z webu kde uz autor zbalil trat aj so vsetkimi aktualizaciami do .exe suboru :)

Nemusíš ale můžeš. Postupuj podle rady hned pod tvým prvým příspěvkem. Pokud si objednáš nové DVD máš to jednodušší a méně práce. Co se týká instalace z toho CD co máš doma, postup je určitě na onom CD popsán. A nauč se psát a vyjadřovat česky, kdo to má po tobě číst!

Tak jo, objednám nové DVD a uvidime, ale jestli chápu dobře celou věc správně, tak hlavní hra musí být nainstalována Microsoft train Simulator a do toho se vkládá trať 321 ?

Mám Microsoft Train Simulator (exclusive) a Trainz Simulator 2009 World Bulder anebo něco novějšího si mám koupit?

Vidím že táto debata bude len pre silné povahy....

Ad Dem: Proč porušujete přísný zákaz vstupu?

Back
Nahoře