trať 321

423-041 napsal:
sory za chyby ja čeština muj nepřitel

Tak sa zdá, že aj PC je Tvuj nepřítel :cool:

Musíš si uvedomiť, že ak chceš na MSTS používať aj iné, ako defaultné ( základné ) trate, musíš vedieť pracovať so súbormi. Toto sa dá ťažko naučiť na diskusnom fóre, ak si v tom lama a čítanie návodov Ti nestačí. Preto bude pre Teba najlepším riešením, ak ťa to naučí nejaký Tvoj šikovnejší kamarát

Naposled editoval moderátor:
stranky ano hra ještě ne zhanim někoho kdo mi to naistaluje bud na dalku nebo někdo z ostravy ja nejsem schopnyAhoj všichni možna budu tady za chlapa ktery neumi si naistalovat hru Microsoft Train simulator a tratě 321+Bratislava-Praha tak vas někoho prosim kdo by mi mohl pomoct bud na dalku přes program Team viewer nebo někdo kdo je z ostravy a umi to naistalovat.DěkujiDěkuji za pomocA za radu

Naposled editoval moderátor:
proste bud sa vyser nato...alebo citaj navody niesu v taliancine....ked nevies naistalovat trat neviem si predstavit ako by si si tam daval aktivity...

A jsme u toho ... jedne řekne ano, druhý řekne ne, ani jeden nenapíše proč, takže rada začátečníkovi pro kočku ...

Já si myslím, že MSTS určitě pojede, NB má dostatek paměti, samostatnou grafiku, chodil mi i na horších strojích, a to včetně projektu "321" a náročných aktivit. Je samozřejmě potřeba mít NB a systém v dobré kondici a mít MSTS dobře nastavené.
Dokonce má uvedený NB výhodu v samostatné numerické klávesnici, odpadají starosti s některými funkčními klávesami u NB bey numerické klávesnice.

Nechápu proč by mu to nemělo jít.Měl jsem několik ntb s podobnými parametry a jela i 321 v aktivitě.Teď mám tenhle sráč a bez aspoň integr. grafiky se to prostě nedá,na Hl.n. v Praze to padá jak meteority v Rusku.

Lenže oproti tomu notebooku treba posadiť niekoho, kto mu aj rozumie. A keď si prečítate celé toto vlákno, tak sa nebojím tvrdiť, že mu to nepôjde, ani keby mal neviem aké delo. Admini sorry.

Souhlas s Dráčikem. A navíc je tento ntb bez operačního systému. A pochybuji že jeho instalaci dotyčný zvládne, podle jeho projevu zde.

To je sice hezký ale odpovídáte úplně mimo mísu.Otázka zněla zda uvedený ntb rozjede MSTS,ne jestli to zvládne tazatel.

Souhlas se Srandikem ...

To Dráčik: pokud máš tento názor (přiznávám, že asi dost oprávněný) měl bys napsat: technicky to NB zvládne, ale nevím, zda to zvládne uživatel ....

Pýtal sa: "Pojede mi to?" Ja tvrdím nie..

A ok, dosť okolo tohoto, ospravedlňujem sa za podrýpnutie, ale nedalo mi. Ten noťas MSTS bez problémov samozrejme zvládne.

Tak ještě máme dostat vynadáno po tom všem co jsi tady předvedl za to že tě buzerujeme? To už je moc!

Back
Nahoře