Problém s instalací MSTS

ovlaky

Začátečník
Chtěl bych si nainstalovat MSTS, ale nějak to není možné. Vložím CD 1/2 do DVD ROOM, najedu do složky MSTS, kliknu na SETUP.exe pravým a dám spustit jako správce. Poté si vše nastavím a dám instalovat hru. Ale v průběho instalace se to sekne na 17% u souboru gp_reverserf.wav a takhle to zůstane cca. 5 minut. Poté to hlásí:

Train Simulator Setup

Train Simulator Setup encountered a disk error while writing to the file: (nějaké umístění). Make sure your hard disk is not full, and that the file is not in use.

Česky
Train Simulator Instalační program zjistil chyby disku při zápisu do souboru: (nějaké umístění). Ujistěte se, že váš pevný disk není plný, a že soubor není používán.

Poté je tam nabídka Abort (přerušit), Retry (opakování) a Ignore (ignorovat). Na Abort neklikám. Zkoušel jsem Retry, ale pořád tuto chybu opakuje dokola se stejným souborem. Ignore ničemu nepomůže. Už jsem ho zkoušel a takhle mi to udělá ještě u dalších 5-ti souborů.

Nevíte, co s tím?

Používám Windows 7.

Děkuji.

CD je zakoupeno v internetovém obchodě. Mělo by být legální.

Hard disk má velikost 1000 GB a z toho mám plných 25 GB. Už jsem prováděl i defragmentaci, čištění počítače... Instaloval jsem podle návodu.

Asi budu muset hru koupit znova, že? Ale asi v nějakém jiném obchodě.

Ak to inštaluješ do C:\Program Files [x86]\ ... ... ... ... tak to je zle, tam to môže robiť paseku. Buď to daj inštalovať na disk D:\Program Files [x86]\... ... ... alebo ak nemáš delený disk, tak si to nainštaluj do akéhokoľvek iného adresára na C:\ napr. C:\Games\Train Simulator\ ... ... ...
Ale samozrejme chyba CD sa nevylučuje. Každopádne skús to aj na imom PC, najlepšie s Win XP a ak to tam tiež nenainštaluje, tak je vadné CD.

...a nebo zkus zkopírovat obsah cd do počítače,třeba do složky na plochu a odtud spust instalaci.Pokud se nepodaří kopírování, může být vadné cd...

Zkoušel jsem to kopírovat... Některé sobory nemohly být zkopírovány. Máš pravdu, CD je vadné. Asi už mi zbývá koupit další.

Pokud je pravda, že CD máš legálně koupené, tak jej i s účtenkou vyreklamuj (stačí kopie účtenky při reklamaci poštou). Měli by Ti jej vyměnit - mají tuto povinnost.

Zdravím chlapi, mám menší dotaz. Možná, že už se to tu řešilo ale těch odkazů je tolik, že by mi to zabralo rok, tak se předem omlouvám, nenašel sem to. Rozhodl sem se MSTS nainstalovat na jiný disk než C:... na kterým to fachalo vše. Po nainstalování na jiný disk, mi MSTS taky běží zatím bez problémů ale jeden problém mám. Když ho spustím a chtěl bych ho třeba hned vypnout klávesou Esc, nejde to. Musím MSTS shodit na lištu (klávesou Windows), pak ho znovu vrátit a teprve potom to jde. Chybí mi tam něco, nebo čím to je? Díky za radu.

To je bežné pri inštalácii MSTS na iné miesto ako C, stačí vymazať to video spúšťané pri štarte MSTS ( je v zložke MSTS ).

Mám dotaz, který s tímto tématem nesouvisí, ale nechce se mi zakládat nové...

Mám problém s hraním MSTS. Vlastním trať Bratislava-Praha od Zbyňka Šemory. Když začnu hrát trať např. Brno - Břeclav s rychlíkem vedoucím elektrickou lokomotivou 363, tak v Brně na nádraží hra jede úplně normálně (neseká se, obraz neposkakuje...). Ale když zajedu za Brno, hra se začne sama spomalovat, šipka na myši nelítá jak na ploše, ale poskakuje a obraz se cuká. Nevíte, čím by to mohlo být? A čím jedu dál a dál, tak je hra čím dál pomalejší a vlak se skoro nedá ovládat. Je to u všech lokomotiv i u aktivit.

Děkuji.

Niekomu to spôsobuje tento zapísaný parameter: -mem:2048 Hlavne u x64bit systémoch.......Doporučené je 1024, alebo 512......Ale je to len tip....Nemusí to byť tvoj problém. (alebo aj úplná absencia tohto parametru to môže robiť)

A ještě bych doplnil, že hra mi dělá ještě jednu neplechu... Když chci zavřít MSTS, když jsem v menu, tak ji normálně zavřu. Ale pokud jsem v aktivitě a dám ''Ukončit úkol'' tak mi zčerná obraz a můžu to tak klidně nechat hodinu a stejně se nic nestane. Až co dám Ctrl+Alt+Delete a Procesy ''train.exe'' , tak se hra ukončí. Strašně mě to štve.

Zdravím,

Tiež mám z tým problém čo opísal ovlaky, ale z tutoriálnymi zvukmi TUTExx.WAW (nejaké číslo) problém je v tom že keď som prvý krát inštaloval msts, tak všetko išlo v poriadku, ale keď som sa rozhodol reinstalovat msts (všetko som vymazal a spustil setup.exe ako správce) tak mi to začalo robiť. a nedá sa to ani skopírovať.

Neviete čo s Tým???

Dobrý den,omlouvám se že otravuji ale na foru to nemůžu najít nainstaloval jsem si msts všechno šlo normálně,pak sem nainstaloval trat 321 a při spouštění msts se objeví: "aplikace nemohla být spuštěna,protože TSmvhlp.bll nelze najít.potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace" Předem děkuji za radu.:(

Jedna používá xtracks a druhá kolejivo BP, obě se v MSTS společně nesnesou, jedna má dnešní Prahu a druhá tu minulou, jedna je spojení všech možných let, druhá je prakticky v aktuální podobě, na obou se skvěle jezdí takže si pořiď obě!!!

Back
Nahoře