Aktivity od Burkyho

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Burky
  • Datum začátku Datum začátku
Tak a mám tu prvotinu na trať 321
Jedná se o R712 Olšava....taková malá hodinová oddychovka ;)
Veškeré info a link ke stažení zde :
http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-burky/trat-321/r-712-olsava/

Mn 68230 je hotov :-)
více info zde

http://midrafon-msts.webnode.cz/v-priprave/mn-68230-pro-trat-bp/

Tiež mi to vyhadzovalo, tak som dal "hľadať" tam som napísal zásuvka a súbor, ktorý mi v PC našlo som tam nakopíroval a bolo po probléme :) Teraz tam mám asi blbú zásuvku, ale nevadí :) Tie UIC by mali byť aj tak všetky rovnaké.

CHlapi zásuvku UIC najdete v ve vašem Trainsetu...konkretně cd750...Tam najdete a zkopirujete do složky cd753753

přesně jak udělal "erikmir" ;)

Načo sa ja namáham ? Pošlem mu rar so zásuvkou, napíšem nakopíruj to k tej 753-jke..... Tak ja neviem, daj mi adresu dojdem ti to tam osobne nakopírovať do tej zložky.

Naposled editoval moderátor:
erikmir napsal:
Načo sa ja namáham ? Pošlem mu rar so zásuvkou, napíšem nakopíruj to k tej 753-jke..... Tak ja neviem, daj mi adresu dojdem ti to tam osobne nakopírovať do tej zložky.

U tohoto uživatele se nesmíš nervovat;) ...je to zbytečné :D

Naposled editoval moderátor:
Burky napsal:
více info zde

Můžu se vás zeptat, už jste to někdo jeli? Mě z toho poněkud zatím vztávají vlasy na hlavě ...

jak stáhnout lokomotivy

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak se dají stažené věci do hry MSTS.:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:
Děkuji.

fma_0526 napsal:
Burky napsal:
více info zde

Můžu se vás zeptat, už jste to někdo jeli? Mě z toho poněkud zatím vztávají vlasy na hlavě ...

pokud máš nějaký problém tak povídej....řekni to mě...ať se můžu případně poučit....

No já právě doufal, že se ozve někdo, kdo už to případně jel, abych porovnal, jestli z toho "šednu" opravdu sám ... Sic nemám ve zvyku obvykle něco psát, ale todle mě docela "zvedlo" (tedy osobně nic proti Tobě) ... Tedy ... už volba mašinky, proč nějaká 753 7kdo ví co kdo ví odkud, když tady máme 753.7 od Ondry Janiše (okamžitá výměna, 753.7 byl u mne důvodem, pro sem si tu aktivitku chtěl projet) ... při načítání mi vyhodilo chybu že servis tuším "_svetla2" je staršího data a začlo "padavé divadlo" ... načtení, pád ... načtení, pád, načtení, pád ... ku*va ... načtení ... ha, drží to ... přistavení na vozy, spojení, pád ... ku*va ... tak ještě dvakrát, fajn, spojeno, odjíždím ... přijedu ... ani nedobrzdím, pád ... ku*va, save nahoře ... načtení, sjedu dolů, zastavím, urychleně save, odpojím, pád ... (nevyjadřuju se, musel bych to slovo psát neustále, taky neustále padalo) ... takže načtení, pád ... asi 3x, no ... napojil sem vozy a světe div se, já čekal že pojedu zase dál dolů, ale jedu s tím co sem si z hora přivezl zase nahoru a dál ... no budiž, dejme tomu, mám 753.7, jezdím s ní rád, nezabije mě to ... profičím počáteční stanici, dojedu do další "manipulační" (mezi tím asi 3x pád) ... dojedu, odpojím (pády už nevypisuju, nedělal bych nic jiného) ... posun (proč proboha pomalu přes následující stanici?) ... nějak jsme to zvládli ... odjíždím a do následující stanice už ani nedojíždím a se slovy, (no to na "k" viz. výše) to snad není ani možné to tedy vzdávám (nevím, jak je možné, povedlo se mi jet pozdě a zároveň v další stanici se mi načítal traffic až po zastavení) ... Nevím co znamená drážní pojem "OTOČ" (mám otočit hlavu, sebe, okrást posunovače co mi to říká ... ?) a proč na mě ve všech zprávách křičíš (proč je to psáno se 3 - 5 vykřičníky a vše v Capsu) ... Některé posuny tuším ta druhá (u mě předposlední odehraná stanice) a posun k červené kde mi to asi 4x napsalo že sem ji projel přitom sem ani nebyl na reversním bodu, nebo v té poslední se mi jednou podařilo vyjet, ale poslalo mě to na nedokončenou kolej, já si nevšiml, takže sem suveréně vyletěl a válel se s mašinou v trávě ... no vzhledem k tomu že sem před tou tvojí jezdil osobáky na "staré" i "nové" Tišnovce a zároveň Mn od Boba z Ostravy (Mn 82120 je u Kanka) a bez jediného pádu, tak si myslím že ono "padavé divadlo" bude míti jádro pudla někde, no kdo ví kde ... neber to tak, že si na tebe vylívám zlost (taková seminárka), chtěl sem se "dobře" povozit, ale jak říká jeden můj známý "Někde se asi stala chyba" ... v MSTS problém taky nevidím, celou noc sem pak jezdil osobáky (asi 5 po hodině a opět bez jediného pádu) ... Tož tak a včil do mě :rolleyes:

Nevím proč ti to padalo...spousta lidi, co vím to jelo, a úplně bez problémůů...CAPSLOCK proto, aby to bylo k přečtení a nemusel mžhourat..tudíž to není bráno jako křičení;)Vykřičníky proto aby si to hráč řádně přečetl......fráze otoč..znamená přejdi na druhé stanoviště(nebo změna směru nechám na hráči)nevidím v tom nic nepochopitelného....nesmíme také zapomenout, že jsem na dráze nikdy nedělal;) tudíž realita je zkreslená a některé "odborné výrazy neznám"...Výběr lokomotivy je moje volba...pokud se to hráči nelíbí....může si ji změnit sám.....posun k červenému návěstidlu je taky OK...musíš jet k němu pomalu...na co ten spěch?...sám jsem to testoval asi 1000x konkretně to návěstidlo...pokud si do laminátky najel velikou rychlostí pak se stane to že jsi skončil na trávě......nevím pod kterým binem jezdíš...ale tahle aktivita je dělaná právě na 1.8...jeden důvod ,proč to může padati...Druhý je jestli sis doplnil správně Trainset......toť vše.......

Laminátky? Tu sem nikde nepřipojoval, k tomu sem se ani nedostal :D
A spěch neznám, spíš se ploužím a místa kde sem delší dobu nebyl obzvlášť ...
To "lamino" se mělo připojovat kde? Já končim u připojení těch druhých plošiňáků ... (ke kterým se vlastně díky "záhonku" nedostanu, protože brzda a pád) ...
Zajímavý, že když to jelo tolik lidí, tak ani jeden není schopný napsat ...
A PREVENTIVNÍ CAPS je taky "věc" ... Kdo nečte, asi by se daleko na dráze nedostal a reakce "no já na dráze nedělám", tak to je zkreslený mi asi taky nepřijde jako "košér" ...
Nechme toho, já si jdu udělat kýbl kafe, transfúzi do žíly a dám "ti" ještě jednu šanci ...

Mě je to celkem jedno...ale mě to funguje....;-)
Lamino připojuješ ve Žďáru nad Sázavou.....
Jinak by ses divil kolik lidí pořádně nečte;-)....s tím mám taky zkušenosti....
Tak si dej to kafe a projeď to ale nenutím tě :D.....každopádně nemůžu pochopit ty tvoje pády ....

No, takže pokus neuspěl, měl sem 7 uložení a nenačetlo mi to ani jedno, pokaždé po načtení seknutí a následný pád ...
Na začátku opět pokaždé 2x hláška servis "_svetla2" je staršího data, prosím uložte jej v editoru aktivit ... takže to vidím na kompletně jízdu od nova.
Jinak ten problém s tím "zahrádkařením" byl v Havlíčkově Brodě, do Ždáru sem ještě vůbec nedorazil ...
Asi padne ještě hodně hrnků za vlast ... a kdybys měl v noci noční můry, víš kdo na tebe myslí :D

Back
Nahoře